Descrierea companiei

Maguro sushi bar – este un restaurant mic japonez care are un caracter aparte în întreg sectorul Ciocana. Aruncând o privire din stradă acesta are un aspect modest, însă dacă o sa intrați, vă convingeți că Maguro sushi bar îndeplinește toate exigențele unui sushi bar tradițional. Marime potrivită a sălii de servit, decor strict: pereți negri cu elemente de lemn în culoarea bronzului, picturi tradițional japoneze și bucătaria de tip deschis. Mobilierul este selectat pentru a fi comod și ergonomic. Câteva mese cu canapele, scaune moi, masa lungă de bar care vă permite să observați procesul de pregatire a comenzii Dumneavoastra. Meniul este orientat în special către bucatele tradițional japoneze ca sushi, roluri și guncan. Anume așa și trebuie să arate un meniu într-un sushi bar treadițional. Desigur, sunt mereu disponibile gustările, supa Tom Yum, bucatele calde, însă cu siguranță accentul se pune pe sushi și roluri. Bucatele propuse sunt în stil simplu tipic japonez. Vesela are un aspect nobil și este în set cu farfurioare pentru sos, ceainice cu cești în stil japonez.

Subcategorii: Restaurante

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Restaurant PRESIDENT Bălți
Restaurant PRESIDENT Bălți

Restaurantul President este locul ideal pentru a organiza evenimente elegante pentru momente speciale.

Bălți
Companie Roata Vremii Restaurant-muzeu
Roata Vremii Restaurant-muzeu

Restaurantul-Muzeu "Roata Vremii" reprezinta leaganul istoriei si culturii Moldovei. Fiecare obiect de arta de aici reprezinta o particica a folclorului si a sufletului romanesc. Basarabia (sau Moldova) se afla intre riurile Prut si Nistru. Multimea elementelor traditionale prezente aici da o senzatie de calatorie in timp, in vremurile in care oamenii mincau sanatos, mult si bine. Fiece incapere a restaurantului oglindeste etape sau momente importante din istoria tarii Moldovei.

Chișinău
Companie Restaurant OSCAR Bălți
Restaurant OSCAR Bălți

Restaurantul Oscar este un un local stilat si modern din or.Balti, care va ofera confort si eleganta evenimentului d-stra. 

Bălți