Descrierea companiei

Maguro sushi bar – este un restaurant mic japonez care are un caracter aparte în întreg sectorul Ciocana. Aruncând o privire din stradă acesta are un aspect modest, însă dacă o sa intrați, vă convingeți că Maguro sushi bar îndeplinește toate exigențele unui sushi bar tradițional. Marime potrivită a sălii de servit, decor strict: pereți negri cu elemente de lemn în culoarea bronzului, picturi tradițional japoneze și bucătaria de tip deschis. Mobilierul este selectat pentru a fi comod și ergonomic. Câteva mese cu canapele, scaune moi, masa lungă de bar care vă permite să observați procesul de pregatire a comenzii Dumneavoastra. Meniul este orientat în special către bucatele tradițional japoneze ca sushi, roluri și guncan. Anume așa și trebuie să arate un meniu într-un sushi bar treadițional. Desigur, sunt mereu disponibile gustările, supa Tom Yum, bucatele calde, însă cu siguranță accentul se pune pe sushi și roluri. Bucatele propuse sunt în stil simplu tipic japonez. Vesela are un aspect nobil și este în set cu farfurioare pentru sos, ceainice cu cești în stil japonez.

Subcategorii: Restaurante

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Pizza Max
Pizza Max

Ai chef de o pizza ca în Italia, la Bălți? Încearcă pizza noastră preparată la cuptorul cu lemne! Puteți savura PIZZA MAX chiar la dvs acasă optând pentru livrare la domiciliu.

Bălți
Companie Lacul Valea Rădoaiei
Lacul Valea Rădoaiei

Pentru cei pasionați de pescuit vă prezentăm un loc liniștit, Lacul Valea Rădoaiei, situat în afara orașului Bălți.

Bălți
Companie Victoria Market Bălți
Victoria Market Bălți

Ți-e poftă de ceva dulce? La Victoria Market Bălți ai o gamă variată de dulciuri #SweetPresident mereu proaspete și delicioase, vor impresiona chiar și un gurmand adevărat.Să alegi oare un coșuleț cu fructe, tort Napoleon ,ecler de vanilie, sau poate macarons? Toate acestea și multe alte dulciuri te asteaptă în magazinul nostru. 

Bălți