Descrierea companiei

Fabrica de mobilă «Ergolemn» a fost infiintata impreună cu partenerii sai italieni in anul 1996. La fel ca multe companii europene pentru a reduce costul produselor lor, sa decis să înceapă producția de mobilier la granița cu România și Uniunea Europeană - Republica Moldova.

Intreaga linie de mobila se produce la utilaj italian si cu ajutorul schitelor de designeri italieni. Fabrica utilizează materii prime numai ale producătorilor europeni: piele naturala, țesături, vopsele si lacuri - fiind aprovizionati de partenerii noștri din Italia.

Putem spune cu certitudine: la alegerea mobilei produsa de fabrica «Ergolemn» - alegeți mobila testat în timp!

Subcategorii: Magazine de mobilă
Cuvintele cheie: Dormitoare, Bucătării, Dulapuri, La comandă, Pentru copii, Sufragerie.
20 Mar 2024

Mobila.md este alegerea perfectă pentru bucătării moderne și de calitate. Am fost impresionată de profesionalismul echipei și de atenția lor la detalii. O experiență cu adevărat plăcută!

5.0
A fost această
recenzie utilă?
01 Mar 2024

Am achiziționat recent mobilă în Chișinău de la mobila.md și sunt extrem de mulțumit de calitatea și designul acesteia. Produsele sunt fabricate cu atenție la detalii și au adus un plus de eleganță în locuința mea.

5.0
A fost această
recenzie utilă?
05 Feb 2024

Luna trecută am cumpărat o bucătărie la comandă de pe mobila.md și sunt foarte mulțumită de rezultatul final! Designul personalizat se potrivește perfect spațiului meu, iar calitatea materialelor este remarcabilă. Mulțumesc enorm!

5.0
A fost această
recenzie utilă?
Altele
Ofertă - Mobilă moale modernă, bucătării la comandă în Chișinău
Mobilă moale modernă, bucătării la comandă în Chișinău
Magazin de mobila in Chisinau - Ergolemn
101 zile 20 ore
Nelimitat
Chișinău
Altele
Ofertă - Bucătării moderne, mobilă moale la comandă
Bucătării moderne, mobilă moale la comandă
Magazin de mobila in Chisinau - Ergolemn
101 zile 20 ore
Nelimitat
Chișinău
Altele
Ofertă - Masă la comandă, canapele moderne și elegante
Masă la comandă, canapele moderne și elegante
Magazin de mobila in Chisinau - Ergolemn
38 zile 20 ore
Nelimitat
Chișinău

Alte companii

Companie Electron.md
Electron.md

Descoperă Electron.md astăzi și transformă-ți casa și grădina într-un spațiu de viață modern și confortabil. Cu noi, tehnologia de ultimă oră este doar la un clic distanță.

Chișinău
Companie Bosch Moldova
Bosch Moldova

DE CE SĂ CUMPĂRAȚI ÎN BOSCH SIEMENS?Deja peste 75 ani Bosch este un simbol al tehnologiilor avansate, calității și fiabilității aparatelor de uz casnic și ocupă o poziție de lider pe piața mondială. Alegeți aparatele de uz casnic pentru casa dvs. dintr-o gamă largă de modele Bosch, Siemens, Gaggenau în magazinul partener BOSCH SIEMENS. Un lucru pe care timpul nu îl schimbă: aspirația noastră de a ne îmbunătățiTimp de generații, electrocasnicele Bosch au contribuit la o vi

Chișinău
Companie Leonidas Moldova
Leonidas Moldova

Furnizor al Curții Regale Belgiene și cu o tradiție de peste 100 ani, Leonidas oferă praline și produse din ciocolată belgiana de cea mai înaltă calitate.

Chișinău