Descrierea companiei

Magazin de țesături și accesorii unde puteți găsi țesături moi și călduroase, delicate și vaporoase, netede și pufoase, o gamă largă de modele, texturi și culori. Aici materialele textile sunt pe larg solicitate pentru coaserea hainelor, pălăriilor, articolelor de interior cât și pentru confecționarea jucăriilor.

Atât croitoresele începătoare precum și atelierele mari de cusut haine vo găsi utilă posibilitatea de a cumpăra țesături online în Chisinău în magazinul de țesături Linatextil pentru crearea de lucrări exclusive, precum și articole de uz casnic. Oferim o selecție variată de țesături din Europa (Italia, Franța, Germania), Turcia, Coreea și China.


Mercerie și accesorii de croitorie cu livrare pentru realizarea ideilor dvs.
Magazinul online de țesături, mercerie și accesorii pentru croitorie în Chișinău Linatextil este un paradis pentru croitorii profesioniști, deoarece aici puteți comanda online țesături, accesorii, precum și tot ce aveți nevoie pentru a crea ținute exclusive pentru copii și adulți, accesorii unice și articole de interior.

Cumpărați instrumentele și accesoriile nesesare fără a părăsi casa dvs., pentru realizarea confortabilă a oricărui proces de cusătorie.

Cuvintele cheie: Haine pentru Bărbați, Haine pentru Copii, Haine pentru Femei, Linjerie, Încălțăminte, Elemente Decorative.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Oferte

Shopping
Ofertă - Țesătură Muselină
Țesătură Muselină
Linatextil S.R.L.
3 zile 23 ore
Nelimitat
Chișinău

Alte companii

Companie Mia FLORI
Mia FLORI

Miaflori.md - livrare flori in Moldova rapid si calitativ in Chisinau si peste tot in Moldova.

Chișinău
Companie FinVision SRL
FinVision SRL

Clic.md- Internet magazin în Moldova si Chișinău. Comercializare de aparate de uz casnic și electronice.

Chișinău
Companie Bosch Moldova
Bosch Moldova

DE CE SĂ CUMPĂRAȚI ÎN BOSCH SIEMENS?Deja peste 75 ani Bosch este un simbol al tehnologiilor avansate, calității și fiabilității aparatelor de uz casnic și ocupă o poziție de lider pe piața mondială. Alegeți aparatele de uz casnic pentru casa dvs. dintr-o gamă largă de modele Bosch, Siemens, Gaggenau în magazinul partener BOSCH SIEMENS. Un lucru pe care timpul nu îl schimbă: aspirația noastră de a ne îmbunătățiTimp de generații, electrocasnicele Bosch au contribuit la o vi

Chișinău