Описание компании

Magazin de țesături și accesorii unde puteți găsi țesături moi și călduroase, delicate și vaporoase, netede și pufoase, o gamă largă de modele, texturi și culori. Aici materialele textile sunt pe larg solicitate pentru coaserea hainelor, pălăriilor, articolelor de interior cât și pentru confecționarea jucăriilor.

Atât croitoresele începătoare precum și atelierele mari de cusut haine vo găsi utilă posibilitatea de a cumpăra țesături online în Chisinău în magazinul de țesături Linatextil pentru crearea de lucrări exclusive, precum și articole de uz casnic. Oferim o selecție variată de țesături din Europa (Italia, Franța, Germania), Turcia, Coreea și China.


Mercerie și accesorii de croitorie cu livrare pentru realizarea ideilor dvs.
Magazinul online de țesături, mercerie și accesorii pentru croitorie în Chișinău Linatextil este un paradis pentru croitorii profesioniști, deoarece aici puteți comanda online țesături, accesorii, precum și tot ce aveți nevoie pentru a crea ținute exclusive pentru copii și adulți, accesorii unice și articole de interior.

Cumpărați instrumentele și accesoriile nesesare fără a părăsi casa dvs., pentru realizarea confortabilă a oricărui proces de cusătorie.

Ключевые слова: Мужская Одежда, Одежда Для Детей, Одежда Для Женщин, Белье, Обувь, Декоративные Элементы.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания Gefest Moldova
Gefest Moldova

Компания работает с 1991 года на рынке бытовой техники Молдовы.За время своей деятельности компания зарекомендовала себя надежным поставщиком качественной продукции.Наша цель – обеспечить доступной, качественной бытовой техникой потребителей Республики Молдова.Основным направлением деятельности компании является импорт, оптовая и розничная торговля бытовой техникой,торговля через интернет, гарантийное и пост-гарантийное обслуживание бытовой техники.Стратегически важным для н

Кишинёв
Компания KONFI
KONFI

Oferte avantajoase de încălțăminte în Moldova. Comandă online încălțăminte pentru bărbați, copii și femei.

Кишинёв
Компания Elenergy
Elenergy

Importator direct de panouri solare în Moldova. La noi puteti cumpara baterii solare la pret de producator pentru statii fotovoltaice mari si statii solare mici.

Кишинёв