Описание компании

Magazin de țesături și accesorii unde puteți găsi țesături moi și călduroase, delicate și vaporoase, netede și pufoase, o gamă largă de modele, texturi și culori. Aici materialele textile sunt pe larg solicitate pentru coaserea hainelor, pălăriilor, articolelor de interior cât și pentru confecționarea jucăriilor.

Atât croitoresele începătoare precum și atelierele mari de cusut haine vo găsi utilă posibilitatea de a cumpăra țesături online în Chisinău în magazinul de țesături Linatextil pentru crearea de lucrări exclusive, precum și articole de uz casnic. Oferim o selecție variată de țesături din Europa (Italia, Franța, Germania), Turcia, Coreea și China.


Mercerie și accesorii de croitorie cu livrare pentru realizarea ideilor dvs.
Magazinul online de țesături, mercerie și accesorii pentru croitorie în Chișinău Linatextil este un paradis pentru croitorii profesioniști, deoarece aici puteți comanda online țesături, accesorii, precum și tot ce aveți nevoie pentru a crea ținute exclusive pentru copii și adulți, accesorii unice și articole de interior.

Cumpărați instrumentele și accesoriile nesesare fără a părăsi casa dvs., pentru realizarea confortabilă a oricărui proces de cusătorie.

Ключевые слова: Мужская Одежда, Одежда Для Детей, Одежда Для Женщин, Белье, Обувь, Декоративные Элементы.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания Info Munca
Info Munca

Grabestete si suna chiar ACUM la numarul de telefon : 67432239 Pentru mai multe oferte si detalii acceseaza retelele noastre de socializare: https://ok.ru/group/54200926011566 https://www.facebook.com/Agenția-Muncii-128276768045739/

Кишинёв
Компания Detergenti din Italia "Italmol Service"
Detergenti din Italia "Italmol Service"

Высококачественные моющие средства из Италии для вас и вашего дома. Побалуйте себя, предоставив вам самое лучшее.

Кишинёв
Компания Jaliuziplus
Jaliuziplus

"Jaluzele de calitate în Moldova, acesta este obiectivul nostru principal. Compania Jaliuziplus oferă o gamă largă de jaluzele și jaluzele de peste 7 ani. Oferim serviciile noastre pentru мăsurarea ferestrelor și afișarea cataloagelor, modelelor, culorilor, livrarea și instalarea jaluzelelor și perdelelor în Chișinău și Bălți. Aici veți găsi cea mai mare selecție de jaluzele, țesături și sisteme de protecție solară din Moldova. "

Кишинёв