Descrierea companiei

Centrul stomatologic “Imperial Dent” reprezinta un concept modern, unic, care se identifica prin atmosfera placuta, dotare performanta si servicii de înaltă calitate. Centrul “Imperial Dent” aduce in prim plan calitatea, seriozitatea si eficienta serviciilor medicale pe termen lung. Beneficiind de sisteme ultramoderne de igiena si sterilizare, specialistii cu o calificare inalta realizeaza cele mai performante si dificile lucrari stomatologice:

-tratamentul endodontic modern ce permite păstrarea dinților naturali , fără înlăturarea lor definitivă.
-tratamentul parodontal si implantarea , ce ajută mii de oameni să renunțe la protezele mobilizabile.
-albirea dentara ce ofera dintilor un aspect impecabil și un zimbet splendid.
-sistemele integral ceramice pe baza de oxid de zirconium sau ceramica presata , net superioare din punct de vedere estetic celor din metaloceramica.
-restaurarile dentare din compozit sau fațetele din ceramica în cazul danturii cariate sau pentru schimbarea formei ori pozitiei dintilor asigura un rezultat formidabil.

Subcategorii: Îngrijire medicală
10 Mar 2022

Din copilărie complexam din cauza mușcăturii greșite, abia acum la maturitate am reușit să port un aparat dentar și deși credeam că e târziu, în sfârșit am rezolvat! Mă bucur mult de zâmbetul meu acum.

5.0
A fost această
recenzie utilă?

Alte companii

Companie Doctor-Hair.md
Doctor-Hair.md

De ce ar trebui să cumpărați minoxidil de la noi: Întotdeauna avem disponibile remedii populare pentru căderea părului; Cumpărăm direct de la producători americani; Vindem numai medicamente aprobate de Departamentul SUA; Oferim consultații gratuite și acordăm asistență în alegere; Timp rapid de procesare a comenzii și livrare gratuită în cel mai termen

Chișinău
Companie Epilbar.md
Epilbar.md

Indulgere, epilare, manichiura si pedichiura in salonul nostru de infrumusetare Epilbar

Chișinău
Companie AlloDoc.md
AlloDoc.md

AlloDoc este o clinică medicală virtuală care îți oferă posibilitatea să fii consultat de un medic online. Avem grijă de sănătatea ta oriunde te-ai afla. https://allodoc.md

Chișinău