Descrierea companiei

Compania Nectar Lux se ocupa:de cresterea albinelor,procesarea si ambalarea produselor apicole,exportarea produselor apicole,importul si distributia echipamentului apicol,servicii de private label.

Prima companie din Moldova care produce miere-cremă cu diferite fructe liofilizate pentru export" și un exemplu de modernizare și creștere a unei afaceri familiale într-un proiect grandios extins peste hotarele țării. 

Cuvintele cheie: Produse apicole, Miere, Ceară.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Fotomania S.R.L.
Fotomania S.R.L.

Executăm produse personalizate poligrafice, de la imprimare pe pânză până la banere.

Chișinău
Companie Mi Piace Wines
Mi Piace Wines

Mi Piace LA PESCA DOLCEPiersic-suculent. Proaspăt și elegant, cu gust fermecător.Mi Piace La Pesca Dolce: de culoare galben pai, cu nuanțe aurii delicate și o aromă intensă de piersică și fructe. În aroma plăcută a băuturii, veți simți rafinamența gustului de piersică .Mi Piace La Pesca Dolce- are un gust rafinat desăvârșit și proaspăt, cu un post gust de prospețime.A se servi rece la temperatura de 6-8 ° C . Băutura este baza ideală pentru cocktail-uri ușoare de vară, extrem de

Chișinău
Companie Custom Services SRL
Custom Services SRL

Custom Services SRL este o companie de arhitectură aplicată și de realizare a lucrărilor de execuție pentru amenajări interioare ale spațiilor de retail și office.

Chișinău