Descrierea companiei

Realizăm monumente din granit de cea mai înaltă calitate - rapid, frumos și la cel mai atractiv preț. Alegeți dintre mai mult de 300 de modele reuşite din catalog sau comandați un design și decor individual de piatră funerară.

Vă oferim:

  • monumente simple, duble și triple, complexe memoriale;
  • monumente din granit roșu, negru și gri;
  • design, proiectare, producere, instalare, deservire, restaurare;
  • stele, obeliscuri, pietre funerare, postamente, stâlpi, coloane, țigle, pavele;
  • vaze, lămpi, mese, bănci, cruci, figurine;
  • livrare și instalare în toată Moldova.
Subcategorii: Servicii funerare
Cuvintele cheie: Monumente.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie FLORPRIM - ART S.R.L.
FLORPRIM - ART S.R.L.

FlorArt.md - floristii profesionisti din 1998, Chisinau - inima Moldovei, ce creaza frumuseti florale de forme complexe, in conformitate cu normele florale mondiale.

Chișinău
Companie SDGroup Construct
SDGroup Construct

Suntem o echipă de profesioniști care prestează servicii de reparații la cheie, lucrări de reparație și finisare. Apartamente, case sau oficii - vă garantăm calitate la un preț transparent și avantajos.De ce să ne alegi pe noi?suntem o echipă profesionistă cu experiență de peste 10 ani în domeniu;oferim asigurarea imobilului pentru 12 luni;semnăm un contract și asigurăm executarea lucrărilor în termenii stabiliți;prima consultație a specialistului este gratis;avem promoții și oferte

Chișinău
Companie De Suflet - pachete parastas
De Suflet - pachete parastas

Pachete parastas pentru masa de pomenire.Sunt mai multe pachete cu mâncare tradițională și de post. Pachete existente: - pachet parastas 94 lei -pachet parastas+pomană+vin 154 lei - pachet parastas+pomanăși vin+colivă și apă 182 lei Livrăm gratuit la orice locație indicată, în Chișinău.

Chișinău