Descrierea companiei

Descoperă gama noastră de mobilă pentru casă, terasă și grădină. La Hola găsești tot de ce ai nevoie: mobilă, electrocasnice, accedorii și multe altele.

Subcategorii: Fabricarea mobilei
Cuvintele cheie: Bucătărie.
12 Dec 2023

Hola oferă cea mai bună selecție de mobilă pentru terasă în Chișinău. Mobilierul pentru terasă este modern și elegant, dar cel mai important, perfect pentru orice amenajare exterioară!

5.0
A fost această
recenzie utilă?
11 Dec 2023

Mobila pentru terasă de la Hola a transformat complet aspectul și confortul spațiului meu exterior. Scaunele pentru terasă sunt extrem de confortabile și calitatea este uimitoare! Recomand!

5.0
A fost această
recenzie utilă?

Alte companii

Companie N&B SHOP
N&B SHOP

Bijuterii hand made la comandă. Cercer, brățări, coliere. 

Bălți
Companie Novapacked
Novapacked

NOVAPACKED — este o echipă de tineri profesioniști care au decis să contribuie la o cauză nobilă, cea de-a proteja mediul înconjurator. În acest timp dificil pentru planetă, când este îngropată în deșeuri din plastic, vă sugerăm să abandonați ambalajele de acest tip. Compania noastră oferă servicii de imprimare de calitate înaltă pe pungi de hârtie. Designerii noștri vă vor ajuta în crearea logoului în cazul în care nu l

Chișinău
Companie Maestro Patisserie
Maestro Patisserie

Candy Bar extraordinarDecorațiuni originale pentru orice evenimentNu trebuie să vă faceți griji pentru nimic, noi vă vom livra și aranja totul.O abordare individuală a fiecărui client ne face o companie unică, care va face orice vacanță specială. Gama noastră de dulciuri și servicii este în creștere și actualizată frecvent. Ne dezvoltăm dinamic și încercăm să mulțumim clienții noștri cu gusturi noi.

Bălți