Descrierea companiei

Rutina de zi cu zi, lipsa timpului liber, petrecerea acestuia, in cea mai mare parte, la locul de munca, stresul, diferite forme de suprasolicitari, sunt factori care duc la oboseala, nivel scazut de energie, nutritie nesanatoasa si dezechilibrata, si in rezultat la pierderea sanatatii fizice, mentale si emotionale.

Intru promovarea unui mod de viata sanatos ne-am propus sa venim in ajutor si sa oferim organismului nostru sursa necesara de vitamine si minerale.

Principala sursa reprezinta fructele, recomandate intr-o alimentatie sanatoasa.
Ne intrebam: “Consumam minimul necesar de fructe?!”

Raspunsul este: “Nu!”, cu mici exceptii. Iata de ce, am decis sa integram fructele proaspete la locul de munca, oferind un serviciu simplu si
adaptabil: “livrare fructe la birou”.

Prin intermediul nostru, puteti comanda fructe la birou Chisinau si sa le oferiti angajatilor si clientilor consumul zilnic de fructe proaspete, contribuind astfel la sporirea capacitatii de concentrare a acestora, cit si la motivatia si imaginea companiei tale.

O echipa bine motivata si un client satisfacut duce la succesul mult dorit, comandati acum livrare fructe la birou Chisinau

Subcategorii: Industria alimentară
Cuvintele cheie: Fructe și Legume.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Magnus.Md
Magnus.Md

Compania noastră oferă o mare varietate de mobila cu ridicata: calitatea înaltă și o gamă largă sunt motivele  încrederii clienților noștri.  Doar de la noi puteți cumpăra mobilier excelent la prețuri accesibile. Oferim livrare GRATUITĂ pe intreg teritoriul țării! Beneficii pentru partenerii noștri: Abordare individuală Livrare gratuită Livrarea produselor cât mai curând posibil Gama largă de produse Prețuri competitive care vă permit să câștigați mai mult

Chișinău
Companie URSO Honey
URSO Honey

Miere Bio Product/ServiceÎn dar de la albine  Miere artizanală 100% naturalăStupină proprie. Livrăm în țară și în străinătate. 

Cahul
Companie Leonidas Moldova
Leonidas Moldova

Furnizor al Curții Regale Belgiene și cu o tradiție de peste 100 ani, Leonidas oferă praline și produse din ciocolată belgiana de cea mai înaltă calitate.

Chișinău