Descrierea companiei

Rutina de zi cu zi, lipsa timpului liber, petrecerea acestuia, in cea mai mare parte, la locul de munca, stresul, diferite forme de suprasolicitari, sunt factori care duc la oboseala, nivel scazut de energie, nutritie nesanatoasa si dezechilibrata, si in rezultat la pierderea sanatatii fizice, mentale si emotionale.

Intru promovarea unui mod de viata sanatos ne-am propus sa venim in ajutor si sa oferim organismului nostru sursa necesara de vitamine si minerale.

Principala sursa reprezinta fructele, recomandate intr-o alimentatie sanatoasa.
Ne intrebam: “Consumam minimul necesar de fructe?!”

Raspunsul este: “Nu!”, cu mici exceptii. Iata de ce, am decis sa integram fructele proaspete la locul de munca, oferind un serviciu simplu si
adaptabil: “livrare fructe la birou”.

Prin intermediul nostru, puteti comanda fructe la birou Chisinau si sa le oferiti angajatilor si clientilor consumul zilnic de fructe proaspete, contribuind astfel la sporirea capacitatii de concentrare a acestora, cit si la motivatia si imaginea companiei tale.

O echipa bine motivata si un client satisfacut duce la succesul mult dorit, comandati acum livrare fructe la birou Chisinau

Subcategorii: Industria alimentară
Cuvintele cheie: Fructe și Legume.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Gorstone
Gorstone

Companie de producere. Producere- piatră elastică pentru interior și fațade.

Chișinău
Companie Lucru Bun SRL
Lucru Bun SRL

Plasam fota de munca in cimpul muncii peste hotare.

Chișinău
Companie mebel-moldova
mebel-moldova

Cumpără mobilă în Chișinău en-gros și cu amănuntul. De asemenea, oferim servicii de fabricare a mobilei la comandă de la producător în Chișinău și Moldova.

Chișinău