Descrierea companiei

Rutina de zi cu zi, lipsa timpului liber, petrecerea acestuia, in cea mai mare parte, la locul de munca, stresul, diferite forme de suprasolicitari, sunt factori care duc la oboseala, nivel scazut de energie, nutritie nesanatoasa si dezechilibrata, si in rezultat la pierderea sanatatii fizice, mentale si emotionale.

Intru promovarea unui mod de viata sanatos ne-am propus sa venim in ajutor si sa oferim organismului nostru sursa necesara de vitamine si minerale.

Principala sursa reprezinta fructele, recomandate intr-o alimentatie sanatoasa.
Ne intrebam: “Consumam minimul necesar de fructe?!”

Raspunsul este: “Nu!”, cu mici exceptii. Iata de ce, am decis sa integram fructele proaspete la locul de munca, oferind un serviciu simplu si
adaptabil: “livrare fructe la birou”.

Prin intermediul nostru, puteti comanda fructe la birou Chisinau si sa le oferiti angajatilor si clientilor consumul zilnic de fructe proaspete, contribuind astfel la sporirea capacitatii de concentrare a acestora, cit si la motivatia si imaginea companiei tale.

O echipa bine motivata si un client satisfacut duce la succesul mult dorit, comandati acum livrare fructe la birou Chisinau

Subcategorii: Industria alimentară
Cuvintele cheie: Fructe și Legume.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Leonidas Moldova
Leonidas Moldova

Furnizor al Curții Regale Belgiene și cu o tradiție de peste 100 ani, Leonidas oferă praline și produse din ciocolată belgiana de cea mai înaltă calitate.

Chișinău
Companie Ahatina Design Srl
Ahatina Design Srl

Design Branding Identica Elaborare siteurilor Social media marketing Google ads Photo Video Outdoor Poligrafie

Chișinău
Companie TRABO-PLUS SRL
TRABO-PLUS SRL

Cele mai delicioase bucate în meniul Andys Pizza! Comandaţi mâncare acasa, în oficiu sau faceţi comanda prealabilă.

Chișinău