Descrierea companiei

NOVAPACKED — este o echipă de tineri profesioniști care au decis să contribuie la o cauză nobilă, cea de-a proteja mediul înconjurator. În acest timp dificil pentru planetă, când este îngropată în deșeuri din plastic, vă sugerăm să abandonați ambalajele de acest tip. Compania noastră oferă servicii de imprimare de calitate înaltă pe pungi de hârtie. Designerii noștri vă vor ajuta în crearea logoului în cazul în care nu l-ați creat sau dacă vă doriți un rebranding a acestuia.

Pungile imprimate de noi sunt instrumentul ideal în creșterea vînzărilor și o campanie de publicitate care combină eleganță și stil, eficiență și accesibilitate.
Designerii noștri demonstrează prin munca lor că ambalajul obișnuit poate fi elegant și să aducă profit în afaceri. Ne orientăm pe designul exclusiv al ambalajului oricărui produs alimentar sau industrial precum și produse de parfumerie, medicinale.

NOVAPACKED – este unica companie din Republica Moldova, care ofera servicii de imprimare digitală. Utilajele noastre au următoarele oportunități:
 
— permit aplicarea unor imagini complexe;

— dețin o viteză mare de imprimare;

— este posibilă și imprimarea tirajelor mici (începînd cu 100 buc);

— este cea mai ieftină metodă de imprimare pe pungile de hîrtie.

Cuvintele cheie: Accesorii.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Business
Ofertă - Cumpără punga cu patern Bon Apettit la pret accesibil
Cumpără punga cu patern Bon Apettit la pret accesibil
Novapacked
7 zile 18 ore
Nelimitat
Chișinău
Business
Ofertă - Achită cu STAR Card pungi de hârtie, carton la Novapacked și primește 5% cashback!

Alte companii

Companie Ecoalpro - Producător de ferestre și uși
Ecoalpro - Producător de ferestre și uși

Calitatea deosebită a produselor PANORAMPLAST este singura constantă pe care o menținem în toate lucrările noastre. Deoarece fiecare proiect are particularitățile lui, ne-am asumat ca punct forte flexibilitatea.De la început ne-am concetrat pe stabilirea unui sistem intern al managementului calității cu care astăzi ne mândrim ca fiind o rețetă de succes. Practic, oferim doar cea mai bună soluție pentru o situație dată ținând cont de necesarul construcției și preferințele

Chișinău
Companie Luto Group
Luto Group

LUTO Group работает на рынке труда Словакии, Чехии, Норвегии и Германии более 12 лет. Основными направлениями, в которых LUTO предлагает работу, являются: автомобильная промышленность, логистика, литейное производство, строительство, электротехника и другие. Каждый день более 2000 сотрудников работают над индивидуальными проектами. Присоединяйтесь к нам тоже.

Chișinău
Companie Cutiuta Perfecta - la prețuri corecte
Cutiuta Perfecta - la prețuri corecte

Gama mare de jucarii calitative la preț accesibil direct de la importator.  Adresa: str. Zelinski 5/2 Vaiber: 078 64 90 90

Chișinău