Descrierea companiei

Evacuarea autoturismelor în Bălți și raioanele din nordul Moldovei!
O defecțiune neprevăzută sau o situație neplăcută pe șosea se poate întâmpla fiecărui șofer. Serviciul de evacuare a mașinii către Centrul de service în caz de defecțiune sau accident ajută șoferul să facă față multor probleme.
Experiența vastă în domeniul evacuării mașinilor și a echipamentelor bune ne permite să garantăm servicii de înaltă calitate, eficiență și prețuri accesibile.Serviciul de evacuare din Bălți va ajuta la livrarea promptă a unei mașini defecte sau avariate la un service auto sau la o parcare.

Subcategorii: Servicii transport
Cuvintele cheie: Închirieri Auto.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Kvadrat.md
Kvadrat.md

Kvadrat - ESTE TERITORIU AL LUMINII!Lămpi auto LED, XENON, HALOGENLentile BI-LED, BI-XENON, DUAL BI-LED

Chișinău
Companie SRL «CATOL LUX»
SRL «CATOL LUX»

Compania "CATOL LUX" SRL este cunoscută pe piața Moldovei încă din anul 2003. Specializarea principală este vânzarea cu amănuntul și cu ridicata a accesoriilor auto, a produselor chimice pentru automobile, a uleiurilor pentru automobile și a filtrelor. Compania este distribuitorul oficial al multor producători renumiți de uleiuri auto, produse chimice auto, filtre, baterii, anvelope, accesorii etc        Firma de «CATOL LUX» SRL are

Chișinău
Companie Chirie Auto Forsaj - Moldova
Chirie Auto Forsaj - Moldova

Închirieri auto la cele mai bune prețuri pentru calatorii prin Moldova. Serviciu de inchirieri auto in orice oras al Moldovei.

Bălți