Descrierea companiei

CONDITII PENTRU CHIRIE DE AUTOMOBILE IN CHISINAU.
In furnizarea serviciilor la inchiriere de masini Moldova de la Cars4Rent include următoarele conditii:

 Vîrsta șoferului: Cel puțin 23 de ani.
 Documentele necesare: Buletinul de identitate și permisul de conducere.
 Experiența de conducere: Cel puțin 3 ani.
 Predarea autoturismului:

- In timpul primirii-transmiterii de automobil, partile va trebui sa efectueze inspectie de masina in exterior, in interiorul si starea tehnica automobilului si sa face actul de receptie si transmiterea cu semnarea ambelor parti.

- Automobil trebuie sa fie predat si primit numai intr-o stare curata.

- Cînd masina este returnata, clientul este obligat sa transmita automobil umplut cu combustibil in rezervor, nu mai mica decit in momentul primirii.

- Cind masina de chirie este transmisa, certificatul de inregistrare, biletul de inspectie tehnica automobilului si asigurarea obligatorie sunt transferate catre arendator, iar CASCO poate fi furnizata daca clientul doreste acest lucru.

- Costul asigurarii CASCO constituie 5 euro/24 ore, care include: despagubirea de asigurare in cazul distrugerii totale, furtului si altor daune de peste 500 de euro.
 Achitarea: Achitarea se efectueaza in numerar, prin virament sau prin transfer din strainatate. Achitarea in numerar sau prin transfer se efectueaza in moneda nationala, la cursul de schimb al BNM în ziua achitării.
 Gaj: Suma gajului va fi incasata in dependenta de marca masinei si se ramburseaza atunci cind ea este intoarsa.

 Pentru automobil din orice classa de chirie in Cars4Rent exista o abordare individuala pentru fiecare client.

Subcategorii: Vehicule, Servicii transport
Cuvintele cheie: Autoturisme, Închirieri Auto.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Automall MD
Automall MD

BINE AŢI VENIT LA MAGAZINUL ON-LINE AUTOMALL MD! Portalul automall md – este cel mai mare magazin on-line de piese auto, sortimentul căruia cuprinde peste 14 mil. de mărfuri.  Astăzi pe paginile magazinului nostru on-line este prezentat un spectru larg de mărfuri pentru autoturisme şi camioane: piese de schimb, accesorii, uleiuri, aparate optice, anvelope, discuri, becuri, sisteme de răcire şi condiţionare, utilaj pentru staţiile de deservire auto, instrumente etc.&nbsp

Chișinău
Companie AUTO MALL
AUTO MALL

Una din cele mai masive distribuitoare companii de piese-auto pentru o gamă variată de vehicule din Republica Moldova! Anunță angajarea pentru următoarele posturi vacante:

Chișinău
Companie SRL «CATOL LUX»
SRL «CATOL LUX»

Compania "CATOL LUX" SRL este cunoscută pe piața Moldovei încă din anul 2003. Specializarea principală este vânzarea cu amănuntul și cu ridicata a accesoriilor auto, a produselor chimice pentru automobile, a uleiurilor pentru automobile și a filtrelor. Compania este distribuitorul oficial al multor producători renumiți de uleiuri auto, produse chimice auto, filtre, baterii, anvelope, accesorii etc        Firma de «CATOL LUX» SRL are

Chișinău