Descrierea companiei

CONDITII PENTRU CHIRIE DE AUTOMOBILE IN CHISINAU.
In furnizarea serviciilor la inchiriere de masini Moldova de la Cars4Rent include următoarele conditii:

 Vîrsta șoferului: Cel puțin 23 de ani.
 Documentele necesare: Buletinul de identitate și permisul de conducere.
 Experiența de conducere: Cel puțin 3 ani.
 Predarea autoturismului:

- In timpul primirii-transmiterii de automobil, partile va trebui sa efectueze inspectie de masina in exterior, in interiorul si starea tehnica automobilului si sa face actul de receptie si transmiterea cu semnarea ambelor parti.

- Automobil trebuie sa fie predat si primit numai intr-o stare curata.

- Cînd masina este returnata, clientul este obligat sa transmita automobil umplut cu combustibil in rezervor, nu mai mica decit in momentul primirii.

- Cind masina de chirie este transmisa, certificatul de inregistrare, biletul de inspectie tehnica automobilului si asigurarea obligatorie sunt transferate catre arendator, iar CASCO poate fi furnizata daca clientul doreste acest lucru.

- Costul asigurarii CASCO constituie 5 euro/24 ore, care include: despagubirea de asigurare in cazul distrugerii totale, furtului si altor daune de peste 500 de euro.
 Achitarea: Achitarea se efectueaza in numerar, prin virament sau prin transfer din strainatate. Achitarea in numerar sau prin transfer se efectueaza in moneda nationala, la cursul de schimb al BNM în ziua achitării.
 Gaj: Suma gajului va fi incasata in dependenta de marca masinei si se ramburseaza atunci cind ea este intoarsa.

 Pentru automobil din orice classa de chirie in Cars4Rent exista o abordare individuala pentru fiecare client.

Subcategorii: Vehicule, Servicii transport
Cuvintele cheie: Autoturisme, Închirieri Auto.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Компания Auto Club Asist
Компания Auto Club Asist

Auto Club Asist se grabeste sa va informeze ca suntem gata sa ofere servicii evacuator in orice moment, zi sau noapte, la cele mai bune preturi. Manipulator auto functioneaza non stop la 24/24 de ore pe saptamana. Avem - muncitori de inalta calificare, cel mai bun suport tehnic, o gama larga de evacuatore specializate. Va garantam performanra rapida si calitativa a serviciilor. Cu noi - in conditii de siguranta!

Chișinău
Companie Chișinău Roma Napoli
Chișinău Roma Napoli

Transport de persoane și colete MOLDOVA - ITALIA Vă punem la dispoziție servicii de transport către Italia de persoane și colete cu autocarul.

Chișinău
Companie Эвакуатор с краном Молдова и Кишинев
Эвакуатор с краном Молдова и Кишинев

Evacuator cu manipulator Moldova si Chisinau.Dacă aveți o situație neprevăzută pe drum și nu mai puteți continua calea, manipulator Chisinau 24/24 de la Auto Club Asist va vini la salvare! Evacuator Moldova este amicul dvs. de nădejde la drum datorită gamei variate de servicii evacuator pe care vi le oferim. Cu noi veți economisi timp și bani, astfel cu un singur apel telefonic veți rezolva orice problemă.

Chișinău