Descrierea companiei

Ce putem spune despre noi?
Exterpublic nu este o companie tipică. Avem angajați talentați, oameni responsabili și experimentați, care sunt pasionați de ceea ce fac. Despre noi vorbesc realizările pe care le facem împreună lucrări de care să fim mândri.

Avem ambiții mari. Ne bucuram de o concurența de calitate. Nu visăm neapărat la proiecte mari, bugete uriașe și clienți cu notorietate. Mai degrabă, la lucrări reușite și campanii cât mai de succes.

Ce facem diferit?
În spatele tuturor acțiunilor noastre stă dorința de a contribui la succesul clienților noștri prin firme și reclame luminoase de cea mai bună calitate, care să atragă atenția.

Ne dezvoltăm continuu. Toate serviciile agenției sunt oferite la cea mai înaltă calitate.
Oricare ar fi serviciul ales de clientul nostru, acesta se poate baza pe noi. Munca și comunicarea stau la baza reușitelor. Cele mai importante sunt transparența și sinceritatea noastră în fața partenerilor și clienților.

De aici și succesul nostru.

Ce Vă putem oferi?
Atenția la detalii, determinarea de a duce la bun sfârșit proiectele și de a da contur dorințelor clienților noștri, fidelizarea acestora prin colaborări de succes, sunt printre puținele lucruri care ne definesc. De-a lungul timpului am reușit să ținem pasul cu schimbările și noutățile din mediul digital, devenind astfel o agenție de publicitate de servicii profesionale.

Vă oferim o gamă largă de produse și servicii de la producție standardizată la publicitate atipică, indiferent de formă, dimensiune sau suport, care să întregească strategia dumneavoastră de promovare:

 • Casete luminoase
 • Litere volumetrice luminoase sau neluminoase
 • Inscripționări auto
 • Inscripționări vitrine
 • Firme luminoase
 • Totemuri
 • Panouri, bannere, meshuri
 • Steaguri
 • Indicatoare rutiere
 • Indicatoare stradale
 • Plăcuțe uși, semnalistică interior, numere de case
 • Afișe, postere, cărți de vizită, pliante, flyere, agende
 • Tablouri pe canvas

La cererea clientului asigurăm și designul (identitatea vizuală, logo concept) sau grafica produselor comandate.
Fiind direct producător, ne putem permite sa vă oferim lucrări de calitate la costuri accesibile.
Lucrurile au evoluat frumos în agenția noastră de publicitate, fapt ce se poate observa si în portofoliul nostru de lucru.
Lasă-ne să-ți luminăm afacerea!

Cuvintele cheie: Panouri Publicitare.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie SIMBOL.MD
SIMBOL.MD

Simbol.md - aducem la realitate afacerea visurilor voastre. AGENȚIE DE PUBLICITATE. SIMBOL.MD - prestăm servicii de publicitate de înaltă calitate

Chișinău
Companie WebCraft.MD
WebCraft.MD

WEBCRAFT este o echipă tânără și progresivă de profesioniști. Știm ce ar trebui să fie un produs pe internet și cum să obținem cele mai bune rezultate. Măiestria digitală și gândirea inovatoare ajută la aducerea la viață a celor mai complexe și inovatoare proiecte. Suntem capabili să ne realizăm toate ideile și dorințele, să ducem afacerea dvs. la vârf și să vă sporim profiturile cu ajutorul soluțiilor de ultimă oră. Oferim un nivel ridicat de servicii și ne străduim să devenim

Chișinău
Companie LB Comunity
LB Comunity

LB Comunity este un ansablu de firme care sunt monitorizate de firma noastra Firme actuale: BoxMD, PringoMD, PoliArtMD.

Chișinău