Описание компании

Ce putem spune despre noi?
Exterpublic nu este o companie tipică. Avem angajați talentați, oameni responsabili și experimentați, care sunt pasionați de ceea ce fac. Despre noi vorbesc realizările pe care le facem împreună lucrări de care să fim mândri.

Avem ambiții mari. Ne bucuram de o concurența de calitate. Nu visăm neapărat la proiecte mari, bugete uriașe și clienți cu notorietate. Mai degrabă, la lucrări reușite și campanii cât mai de succes.

Ce facem diferit?
În spatele tuturor acțiunilor noastre stă dorința de a contribui la succesul clienților noștri prin firme și reclame luminoase de cea mai bună calitate, care să atragă atenția.

Ne dezvoltăm continuu. Toate serviciile agenției sunt oferite la cea mai înaltă calitate.
Oricare ar fi serviciul ales de clientul nostru, acesta se poate baza pe noi. Munca și comunicarea stau la baza reușitelor. Cele mai importante sunt transparența și sinceritatea noastră în fața partenerilor și clienților.

De aici și succesul nostru.

Ce Vă putem oferi?
Atenția la detalii, determinarea de a duce la bun sfârșit proiectele și de a da contur dorințelor clienților noștri, fidelizarea acestora prin colaborări de succes, sunt printre puținele lucruri care ne definesc. De-a lungul timpului am reușit să ținem pasul cu schimbările și noutățile din mediul digital, devenind astfel o agenție de publicitate de servicii profesionale.

Vă oferim o gamă largă de produse și servicii de la producție standardizată la publicitate atipică, indiferent de formă, dimensiune sau suport, care să întregească strategia dumneavoastră de promovare:

 • Casete luminoase
 • Litere volumetrice luminoase sau neluminoase
 • Inscripționări auto
 • Inscripționări vitrine
 • Firme luminoase
 • Totemuri
 • Panouri, bannere, meshuri
 • Steaguri
 • Indicatoare rutiere
 • Indicatoare stradale
 • Plăcuțe uși, semnalistică interior, numere de case
 • Afișe, postere, cărți de vizită, pliante, flyere, agende
 • Tablouri pe canvas

La cererea clientului asigurăm și designul (identitatea vizuală, logo concept) sau grafica produselor comandate.
Fiind direct producător, ne putem permite sa vă oferim lucrări de calitate la costuri accesibile.
Lucrurile au evoluat frumos în agenția noastră de publicitate, fapt ce se poate observa si în portofoliul nostru de lucru.
Lasă-ne să-ți luminăm afacerea!

Ключевые слова: Рекламные Панели.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания Studio Lescinschi Art SRL
Studio Lescinschi Art SRL

Основные типы сайтов: - Промо-страница товара/услуги - Сайт портфолио - Сайт компании - Интернет магазин

Бельцы
Компания USA Link System
USA Link System

USA Link System  была основана в Соединённых Штатах Америки в 2004 году, и с большим успехом развивается на международном рынке. На данный момент, компания имеет свои представительства в ряде таких стран как: Индия, Филиппины и Молдове. USA Link System создаёт и с успехом продвигает свои проекты. В независимости от того идёт ли речь о брендинге, цифровом маркетинге, социальных сетях, SEO, дизайне, или программировании компания прилагает максимум усилий для достижения наивысших позиций в выд

Бельцы
Компания Tipografie Pictografic S.R.L
Tipografie Pictografic S.R.L

Tipografia PICTOGRAFIC S.R.L, a fost creată pentru a contribui la dezvoltarea societății, aplicarea și promovarea ideilor moderne în domeniul imprimării. Servicii de imprimare, tipar format mare, tipar digital, tipar offset, materiale promotionale, papetarie de afaceri, poligrafie, stickere, bannere, pelicula adezivă, carti de vizită, mape, broșuri, carnete, roll-up, x-bannere, pliante, meniuri, etc.  Creăm pentru Succes - FII EFECTIV !Tipografia PICTOGRAFIC S.R.L, a fost creată

Кишинёв