Descrierea companiei

Compania noastră activează în sectorul sistemelor de încălzire sub marca DAXOM din 2004.

Ne-am continuat drumul ca un brand de încredere și dorit în sectorul nostru, împreună cu încrederea și satisfacția clienților, care crește treptat de când am început să lucrăm.

Scopul nostru nu este doar să ne vindem produsele, ci și să fim aproape de clienții noștri cu serviciile noastre post-vânzare.

În acest context, pe lângă faptul că avem o răspândire atât a agențiilor de vânzări, cât și a agențiilor de service autorizate în toată țara noastră, urmărim permanent ultimele evoluții și le împărtășim cu agențiile noastre de vânzări și servicii, organizând întâlniri de contact în cadrul filosofiei noastre de management orientate către client.

Ne continuăm viața de afaceri pe care am început-o în 2004 prin prezentarea celui mai subțire încălzitor de apă ermetic cu gaz din Turcia sub marca DAXOM, prin adăugarea unui încălzitor de apă ermetic cu condensare, cazan cu gaz de tip perete de condensare, cazan electric, cazan electric încorporat cu rezervor și încălzitor electric de apă la partea de producție de 2500m2 pe care am stabilit-o în 2015.

Compania noastră acordă importanță siguranței și certificării prin forța filosofiei „Prioritatea umană”. În acest context, având produsele noastre certificate TSE, CE și ROHS, acestea sunt preferate de clienții noștri cu încredere.

Astăzi, avem aproximativ 540 de puncte de vânzare și 175 de agenții de service autorizate cu certificat de adecvare a serviciului TSE. Se continuă extinderea centrelor noastre de servicii și a punctelor de vânzare în funcție de creșterea regională a numărului de clienți.

DAXOM își propune să ofere clienților noile produse în funcție de încrederea și cererea lor, în afară de oportunitățile dealerului și centrului de servicii, cu scopul și politicile pe termen mediu și lung.

Înainte ca DAXOM să ofere produse noi pe piață, va continua să ia parte clienții la înțelegerea managementului participativ prin cercetarea și dezvoltarea produsului, coordonarea serviciilor înainte de vânzare și post-vânzare și sondajul clienților.

Cuvintele cheie: Specialiști la Domiciliu, Design Interior și Exterior, Electronică și reparații, Repararea Ceasurilor, Repararea Tehnică.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie SMART ECONS S.R.L.
SMART ECONS S.R.L.

    SERVCIILE NOASTRE:·        Construcții capitale ·        Lucrări de invelire și fațada ·        Design interior și exterior ·        Finisări interioare și exterioare ·        Amenajarea terenului ·        Construcții din metal și lemn

Chișinău
Companie FLORPRIM - ART S.R.L.
FLORPRIM - ART S.R.L.

FlorArt.md - floristii profesionisti din 1998, Chisinau - inima Moldovei, ce creaza frumuseti florale de forme complexe, in conformitate cu normele florale mondiale.

Chișinău
Companie SALAMANDER SRL
SALAMANDER SRL

Cea mai BUNĂ CALITATE la cel mai BUN PREȚ! Lucrăm pe tot teritoriul Europei

Hîncești