Descrierea companiei

Compania noastră activează în sectorul sistemelor de încălzire sub marca DAXOM din 2004.

Ne-am continuat drumul ca un brand de încredere și dorit în sectorul nostru, împreună cu încrederea și satisfacția clienților, care crește treptat de când am început să lucrăm.

Scopul nostru nu este doar să ne vindem produsele, ci și să fim aproape de clienții noștri cu serviciile noastre post-vânzare.

În acest context, pe lângă faptul că avem o răspândire atât a agențiilor de vânzări, cât și a agențiilor de service autorizate în toată țara noastră, urmărim permanent ultimele evoluții și le împărtășim cu agențiile noastre de vânzări și servicii, organizând întâlniri de contact în cadrul filosofiei noastre de management orientate către client.

Ne continuăm viața de afaceri pe care am început-o în 2004 prin prezentarea celui mai subțire încălzitor de apă ermetic cu gaz din Turcia sub marca DAXOM, prin adăugarea unui încălzitor de apă ermetic cu condensare, cazan cu gaz de tip perete de condensare, cazan electric, cazan electric încorporat cu rezervor și încălzitor electric de apă la partea de producție de 2500m2 pe care am stabilit-o în 2015.

Compania noastră acordă importanță siguranței și certificării prin forța filosofiei „Prioritatea umană”. În acest context, având produsele noastre certificate TSE, CE și ROHS, acestea sunt preferate de clienții noștri cu încredere.

Astăzi, avem aproximativ 540 de puncte de vânzare și 175 de agenții de service autorizate cu certificat de adecvare a serviciului TSE. Se continuă extinderea centrelor noastre de servicii și a punctelor de vânzare în funcție de creșterea regională a numărului de clienți.

DAXOM își propune să ofere clienților noile produse în funcție de încrederea și cererea lor, în afară de oportunitățile dealerului și centrului de servicii, cu scopul și politicile pe termen mediu și lung.

Înainte ca DAXOM să ofere produse noi pe piață, va continua să ia parte clienții la înțelegerea managementului participativ prin cercetarea și dezvoltarea produsului, coordonarea serviciilor înainte de vânzare și post-vânzare și sondajul clienților.

Cuvintele cheie: Specialiști la Domiciliu, Design Interior și Exterior, Electronică și reparații, Repararea Ceasurilor, Repararea Tehnică.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Euroterm
Euroterm

Centrul Tehnic "EUROTERM" si-a inceput activitatea pe 5 septembrie anul 2002. La momentul actual, "Euroterm" prezintă un spectru larg de produse şi servicii în următoarele domenii: -Sisteme autonome de încălzire, alimentare cu apă şi gaze-Mărfuri electrocasnice. Pentru sporirea avantajelor ce le oferă cumpărătorilor, "Euroterm", în permanenţă elaborează şi introduce noi servicii. Clienţii noştri reprezintă, forţa motrică, care ne impulsionează

Chișinău
Companie New Marketing
New Marketing

Oferim servicii de marketing si promovare online la cel mai inalt nivel. Cu ce te putem ajuta?Creare site la cheie Prоmovare pe Fаcebооk(toate tipurile de servicii) Promovare pe Instаgrаm(toate tipurile de servicii) Promovare pe Gооglе Ads(toate tipurile de servicii)Mai multe detalii despre noi si serviciile noastre sunt pe site» http://newmarketing.md/gratuit

Chișinău
Companie Aeroplan.md
Aeroplan.md

Compania noastră "Aeroplan.md" oferă o gamă variată de servicii, printre care:Tipărire color, imprimare în format mare pe un plotter, realizare de cărți de vizită, calendare, invitații, copiere, scanare, laminare, tipărire documente, legare la un arc, legare de diplome, fotografii, fotografii pe documente, elaborare de machete de design Realizarea de imagini pe produse de suveniruri: cupe, tricouri, puzzle-uri, farfurii, perne, imprimare de zână. Acest sortiment este &icirc

Chișinău