Descrierea companiei

Tavanele extensibile sunt o soluție excelentă pentru oricine dorește să transforme aspectul unei încăperi. Acestea nu doar că oferă un aspect modern și estetic, ci sunt și o opțiune practică și funcțională. Dacă sunteți în căutarea unei astfel de soluții pentru casa sau biroul dumneavoastră, contactați-ne la 069994663 și vom fi bucuroși să vă ajutăm să găsiți opțiunea perfectă pentru nevoile dumneavoastră.
În primul rând, tavanele extensibile oferă o varietate mare de opțiuni de design și culoare, astfel încât să puteți alege un model care să se potrivească perfect cu gusturile și stilul dumneavoastră. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei soluții mai clasice sau un design modern și futurist, există cu siguranță o opțiune care să vă mulțumească.

Cuvintele cheie: Design Interior și Exterior.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Casa Decor - Decorațiuni interioare
Casa Decor - Decorațiuni interioare

Viața este prea scurtă pentru pereți albi! Dă-le o șansă la viață Tencuielile decorative pentru interior :-asigură casei o caracteristică sănătoasă, în sensul că pereții respiră, grație materialelor incluse-sunt practice, suprafețele fiind lavabile se îndepărtează ușor murdăria, așadar utile și pentru bucătării, holuri-oferă un efect estetic potrivit și pentru biroul dumneavoastră-un efect artistic, ideal pentru dormitoare, camere de zi și sufragerii-o ambianță plăcută-pun în e

Chișinău
Companie CIARTS-MEDIA SRL
CIARTS-MEDIA SRL

Companie de publicitate vizuală și poligrafie Servicii de multiplicare Cifrarea casetelor Servicii foto & video

Chișinău
Companie De Suflet - pachete parastas
De Suflet - pachete parastas

Pachete parastas pentru masa de pomenire.Sunt mai multe pachete cu mâncare tradițională și de post. Pachete existente: - pachet parastas 94 lei -pachet parastas+pomană+vin 154 lei - pachet parastas+pomanăși vin+colivă și apă 182 lei Livrăm gratuit la orice locație indicată, în Chișinău.

Chișinău