Descrierea companiei

"Damalio Finance Group (“DFG”) a fost fondată în anul 2020, autohtonă format în proporție de 100 % din contribuția persoanelor fizice. În prezent, capitalul social al Damalio Finance Group este vărsat de 1 un asociat, iar mărimea acestuia este de 11 milioane șapte sute cincizeci mii lei.

Damalio Finance Group este o instituție financiară nebancară cu direcții de activitate diversificate de finanțare: finanțarea persoanelor fizice, persoanelor fizice care practica activitatea de antreprenoriat și persoane juridice. Misiunea companiei este de a facilita accesul la servicii financiare a persoanelor care sunt în curs de dezvoltare, astfel încât să contribuim împreună la dezvoltarea climatului antreprenorial și mediului economic în ansamblu din Republica Moldova. DFG fiind parte a grupului industrial „Damalio” și având cunoștințe și înțelegerea profundă a nevoilor din sectorului imobiliar și experiența din sectorul financiar, îmbinând calitativ aceste componente ne dorim să devenim compania de referință din Republica Moldova în rândul antreprenorilor imobiliari precum și din sectoarele conexe ale acestora.

Soluțiile de creditare oferite de Damalio Finance Group respectă prevederile legislației naționale și a Comisiei Naționale a Pieței Financiare precum și cele mai bune practici financiare, în ceea ce privește activitatea de creditare nebancară, compania fiind înregistrată în registrul CNPF corespunzător.

Subcategorii: Servicii publice(Altele)

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Cetatenie.md
Cetatenie.md

Compania noastră este lider în domeniul obținerii cetățeniei străine. Oferim servicii care accelerează dobândirea cetățeniei române și dobândirea cetățeniei moldovenești.

Chișinău
Companie B&M Accounting Solution SRL
B&M Accounting Solution SRL

B&M Accounting Solution SRL este o companie integrată și independentă, specializată în furnizarea serviciilor de contabilitate!

Chișinău
Companie ZUGRO SRL
ZUGRO SRL

ZUGRO înseamnă calitate și încredere. De la eficacitatea și avantajul tehnologic, la respect și servicii de cel mai înalt nivel. Zimbrul reprezintă puterea, sănătatea și abundența. Este făptura ce întruchipează calmul, dar și determinarea, dedicație familiei și protecție. Agilitatea și vigoarea sunt și ele simboluri ale zimbrului. Anume din aceste motive, ca simbol al brandului, a fost ales zimbrul.

Chișinău