Descrierea companiei

"Damalio Finance Group (“DFG”) a fost fondată în anul 2020, autohtonă format în proporție de 100 % din contribuția persoanelor fizice. În prezent, capitalul social al Damalio Finance Group este vărsat de 1 un asociat, iar mărimea acestuia este de 11 milioane șapte sute cincizeci mii lei.

Damalio Finance Group este o instituție financiară nebancară cu direcții de activitate diversificate de finanțare: finanțarea persoanelor fizice, persoanelor fizice care practica activitatea de antreprenoriat și persoane juridice. Misiunea companiei este de a facilita accesul la servicii financiare a persoanelor care sunt în curs de dezvoltare, astfel încât să contribuim împreună la dezvoltarea climatului antreprenorial și mediului economic în ansamblu din Republica Moldova. DFG fiind parte a grupului industrial „Damalio” și având cunoștințe și înțelegerea profundă a nevoilor din sectorului imobiliar și experiența din sectorul financiar, îmbinând calitativ aceste componente ne dorim să devenim compania de referință din Republica Moldova în rândul antreprenorilor imobiliari precum și din sectoarele conexe ale acestora.

Soluțiile de creditare oferite de Damalio Finance Group respectă prevederile legislației naționale și a Comisiei Naționale a Pieței Financiare precum și cele mai bune practici financiare, în ceea ce privește activitatea de creditare nebancară, compania fiind înregistrată în registrul CNPF corespunzător.

Subcategorii: Servicii publice(Altele)

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie SBC Analytics
SBC Analytics

Suntem o echipă de analiști de afaceri certificați dedicati rezolvării business analizei. Oferim servicii de consultanta in business analiza.

Chișinău
Companie Pro Cooperation
Pro Cooperation

Servicii de evidenta contabila: suport la înființarea firmei colectarea și prelucrarea documentelor întocmirea dărilor de seama calculul impozitelor efectuarea transferurilor bancare

Chișinău
Companie “FURTUNA&ASOCIATII” LAW FIRM
“FURTUNA&ASOCIATII” LAW FIRM

Furtuna & Associates LLC is a law firm based in Chisinau with particular expertise in commercial law, banking and finance, litigation and arbitration, company law, capital markets, mergers & acquisitions, international tax planning, intellectual property, administrative and constitutional law.  

Chișinău