Descrierea companiei

Compania «IM Continental Invest SRL» reprezintă o cerere dinamică și creștere profesională continuă în domeniul construcției de edificii fără carcase cu montare rapidă. Noi prețuim și respectăm doleanțele clienților noștri, utilizăm tehnologii moderne, utilaj și tehnică inovatoare, ceea ce ne permite obținerea nu doar a unui rezultat bun, dar a celui mai bun rezultat pe piața de construcții metalice. Materiale de calitate, termeni de executare restrânși, transpunerea ideii în realitate, prezentarea dării de seamă a lucrărilor efectuate și responsabilitate pentru fiecare obiect realizat.
 
Pe parcursul a 6 ani am reușit să câștigăm încrederea Clienților, să satisfacem cerințele fiecăruia. Experiența enormă dobândită pe parcursul efectuării lucrărilor și dispunerea de angajați de înaltă calificare ne-a permis să prezentăm proiecte în conformitate cu standardele de calitate, cu respectarea strictă a normelor de construcție a obiectelor. Din 2012 am construit peste 45 630 m.p., am obținut recunoștință și am cucerit poziții de frunte în lupta concurențială.
 
Compania noastră este, incontestabil, alegerea perfectă pentru realizarea unui edificiu de calitate și în termene reduse, cu costuri minime și în timp record. La solicitarea Clientului, compania poate efectua izolarea termo- și fonică a edificiului. Inginerii noștri poartă răspundere integrală pentru toate etapele lucrărilor de construcție, de la studierea normelor geodezice, până la prezentarea documentelor pentru exploatarea obiectului ”la cheie”.

Cuvintele cheie: Acoperișuri, Design Interior și Exterior, Arhitectură.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Livrare în Bălți
Livrare în Bălți

Primul serviciu de livrare de produse alimentare și livrare mâncare la domiciliu în Bălți. - Costul serviciului de livrare a comenzii este afișat pe pagina de plată. - Fără un apel de la operator - comanda va fi procesată și NU va fi acceptată! - Livrarea poate fi limitată de programul de lucru al unităților partenere. - Livrarea de la două sau mai multe restaurante într-o singură comandă duce la creșterea prețului!

Bălți
Companie Custom Services SRL
Custom Services SRL

Custom Services SRL este o companie de arhitectură aplicată și de realizare a lucrărilor de execuție pentru amenajări interioare ale spațiilor de retail și office.

Chișinău
Companie O.C.N. Credite Pentru Toți SRL
O.C.N. Credite Pentru Toți SRL

Credite de consum, creditare nebancară responsabilă, calcularea gradului de înadtorare ți stabilirea capacității de plată a clientului.

Chișinău