Descrierea companiei

UN NOU CONCEPT ÎN OFTALMOLOGIE! Bun venit – pe pagina MCI, ne face o deosebită plăcere că ai accesat secțiunea despre noi și presupunem că îți dorești să ne cunoști mai bine. La noi vei găsi cele mai bune soluții pentru a îți menține vederea și cele mai moderne tratamente pentru a o restabili. Pentru medicii noștri nu există cazuri complicate, cu brio tratează afecțiuni grave, unde alți medici nu reușesc - fiind înarmaţi cu cea mai performantă tehnologie. Și da, știm că deja te-au obosit cuvintele – gen – cele mai moderne tehnologii sau cei mai buni specialişti, odată ce toți le utilizează, însă doar acestea le găsim potrivite pentru a îți prezenta clinica noastră, si apoi - putem confirma veridicitatea fiecăruia.
  1. Deținem cele mai noi tehnologii operatorii din R.Moldova – te poți asigura de acesta accesând secțiunea Dotări și Inovații pe site-ul www.mci.md, și încă un secret – avem tehnologii unice chiar și pentru regiunea din Estul Europei.
  2. În echipa noastră sunt cei mai renumiți medici oftalmologi din R.Moldova pe care poți să îi descoperi de asemenea pe pagina noastră web.
MedClinic International (Clinica Oftalmologică MCI) Vezi lumea altfel ... www.mci.md

Categorii