Описание компании

UN NOU CONCEPT ÎN OFTALMOLOGIE! Bun venit – pe pagina MCI, ne face o deosebită plăcere că ai accesat secțiunea despre noi și presupunem că îți dorești să ne cunoști mai bine. La noi vei găsi cele mai bune soluții pentru a îți menține vederea și cele mai moderne tratamente pentru a o restabili. Pentru medicii noștri nu există cazuri complicate, cu brio tratează afecțiuni grave, unde alți medici nu reușesc - fiind înarmaţi cu cea mai performantă tehnologie. Și da, știm că deja te-au obosit cuvintele – gen – cele mai moderne tehnologii sau cei mai buni specialişti, odată ce toți le utilizează, însă doar acestea le găsim potrivite pentru a îți prezenta clinica noastră, si apoi - putem confirma veridicitatea fiecăruia.
  1. Deținem cele mai noi tehnologii operatorii din R.Moldova – te poți asigura de acesta accesând secțiunea Dotări și Inovații pe site-ul www.mci.md, și încă un secret – avem tehnologii unice chiar și pentru regiunea din Estul Europei.
  2. În echipa noastră sunt cei mai renumiți medici oftalmologi din R.Moldova pe care poți să îi descoperi de asemenea pe pagina noastră web.
MedClinic International (Clinica Oftalmologică MCI) Vezi lumea altfel ... www.mci.md
Подкатегории: Оптометрия
Ключевые слова: Частный.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания DentPark
DentPark

Clinica Stomatologică DentPark dispune de 8 cabinete stomatologice terapeutice, dotate cu tehnologie performantă de ultimă generaţie, cabinet chirurgical, cabinet de sterilizare, cabinet de radiografie panoramică şi radioviziografie digitală, și de un laborator tehnico-dentar. Obiectivul principal al echipei de medici de la DentPark este asigurarea unui status dentar perfect, promovând profilaxia afecţiunilor dentare, igiena şi sănătatea orală. Echipa clinicii este reprezentată de personal

Кишинёв
Компания Estetic-Sana
Estetic-Sana

Centru de medicină estetică Estetic-Sana, laureat al premiului VIP în domeniul medicinii estetice.

Кишинёв
Компания ADLES SRL
ADLES SRL

О КОМПАНИИ

Кишинёв