Descrierea companiei

Chocolife este denumirea brandului ce ofera produse din ciocolata veritabila, pe baza de cacao si unt de cacao, fara alte uleiuri vegetale (ex. palmier), aditivi, coloranti si consevanti. Este ciocolata ce poate fi oferita chiar si copiilor. 

18 Noi 2022

Căutam recent ciocolată de calitate superioară pentru ziua de naștere a surorii mele și aveam nevoie de ciocolată cu vișine, fiindcă toată familia noastră o adoră. Din recomandarea unei prietene am achiziționat totul de la chocolife.md și vreau să spun că nu regret nici un minut! Toată familia a rămas mega mulțumită! Recomand cu drag!

5.0
A fost această
recenzie utilă?
18 Noi 2022

Aveam nevoie de cadouri cu ciocolată personalizată și am apelat la Chocolife. Sinceră să fiu, nu am gustat demult așa ciocolată pură și gustoasă. E superbă! Recomand tuturor iubitorilor de dulciuri!

5.0
A fost această
recenzie utilă?
25 Oct 2022

Dacă ar fi să-mi vând sufletul pentru bomboane fine de ciocolată, atunci doar de la Chocolife :). Au cele mai bune bomboane artizanale din câte am mâncat! Și vă asigur, că sunt o mare amatoare de dulce!

5.0
A fost această
recenzie utilă?

Alte companii

Companie Imprumut.md
Imprumut.md

Specializaţi în acordarea creditelor nebancare. Clienții primesc ușor și rapid suma de bani solicitată. Găsim soluții individuale la cererea clientului.

Chișinău
Companie Avantaj-AV
Avantaj-AV

Suntem una dintre cele mai reputate și solide afaceri antreprenoriale, fondată în 1995 mun. Chișinău și care activează la nivel internațional,  exportând tâmplării în Europa și SUA. Producem tâmplării PVC din sisteme de ferestre Rehau. De asemenea, producem uși de interior din MDF, lemn natural și sticlă călită,  uși de intrare blindate pentru apartamente și uși de intrare din lemn natural pentru case și vile.

Chișinău
Companie Centrul Tehnic pentru Securitate Industrială și Certificare SRL
Centrul Tehnic pentru Securitate Industrială și Certificare SRL

Centrul Tehnic pentru Securitate Industrială şi Certificare a fost fondat în anul 1996.  În cadrul întreprinderii noastre activează profesionişti cu o vastă experienţă profesională acumulată pe parcursul anilor care sînt gata oricînd să-şi îndeplinească obligaţiunile la cel mai înalt nivel de calitate, după cum urmează:  - efectuarea expertizei şi evaluarea securităţii industriale a obiectelor industriale periculoase;  - evaluarea posibili

Chișinău