Descrierea companiei

Chocolife este denumirea brandului ce ofera produse din ciocolata veritabila, pe baza de cacao si unt de cacao, fara alte uleiuri vegetale (ex. palmier), aditivi, coloranti si consevanti. Este ciocolata ce poate fi oferita chiar si copiilor. 

18 Noi 2022

Căutam recent ciocolată de calitate superioară pentru ziua de naștere a surorii mele și aveam nevoie de ciocolată cu vișine, fiindcă toată familia noastră o adoră. Din recomandarea unei prietene am achiziționat totul de la chocolife.md și vreau să spun că nu regret nici un minut! Toată familia a rămas mega mulțumită! Recomand cu drag!

5.0
A fost această
recenzie utilă?
18 Noi 2022

Aveam nevoie de cadouri cu ciocolată personalizată și am apelat la Chocolife. Sinceră să fiu, nu am gustat demult așa ciocolată pură și gustoasă. E superbă! Recomand tuturor iubitorilor de dulciuri!

5.0
A fost această
recenzie utilă?
25 Oct 2022

Dacă ar fi să-mi vând sufletul pentru bomboane fine de ciocolată, atunci doar de la Chocolife :). Au cele mai bune bomboane artizanale din câte am mâncat! Și vă asigur, că sunt o mare amatoare de dulce!

5.0
A fost această
recenzie utilă?

Alte companii

Companie MASTECO GRUP SRL
MASTECO GRUP SRL

MASTECO GRUP SRL - distribuitorul oficial al Grupului Companii TOPOL-ECO - lider mondial în producția și vânzarea de stații de epurare biologică pentru apele uzate menajere.

Chișinău
Companie SBC Analytics
SBC Analytics

Suntem o echipă de analiști de afaceri certificați dedicati rezolvării business analizei. Oferim servicii de consultanta in business analiza.

Chișinău
Companie MetaSolar
MetaSolar

MetaSolar este o companie din Republica Moldova specializată în instalarea panourilor fotovoltaice la cheie.

Chișinău