Описание компании

Chocolife este denumirea brandului ce ofera produse din ciocolata veritabila, pe baza de cacao si unt de cacao, fara alte uleiuri vegetale (ex. palmier), aditivi, coloranti si consevanti. Este ciocolata ce poate fi oferita chiar si copiilor. 

18 Ноя 2022

Căutam recent ciocolată de calitate superioară pentru ziua de naștere a surorii mele și aveam nevoie de ciocolată cu vișine, fiindcă toată familia noastră o adoră. Din recomandarea unei prietene am achiziționat totul de la chocolife.md și vreau să spun că nu regret nici un minut! Toată familia a rămas mega mulțumită! Recomand cu drag!

5.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?
18 Ноя 2022

Aveam nevoie de cadouri cu ciocolată personalizată și am apelat la Chocolife. Sinceră să fiu, nu am gustat demult așa ciocolată pură și gustoasă. E superbă! Recomand tuturor iubitorilor de dulciuri!

5.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?
25 Окт 2022

Dacă ar fi să-mi vând sufletul pentru bomboane fine de ciocolată, atunci doar de la Chocolife :). Au cele mai bune bomboane artizanale din câte am mâncat! Și vă asigur, că sunt o mare amatoare de dulce!

5.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?

Другие компании

Компания Vipol Group
Vipol Group

COMPANIE CU O ISTORIESuntem o companie cu un nume și suntem pe piață de mulți ani.Din 2010 compania angajează oameni în Europa. Suntem o companie internațională.Avem  birouri în Germania, Ucraina, Moldova, Belarus, Polonia https://vipolgroup.eu/

Кишинёв
Компания Mobila Advim
Mobila Advim

Producem mobila la comanda, Bucatarii, Dulapuri, Dormitoare, Mobila de Perete pentru copii. Va asteptam cu drag in centru comercial JUMBO Salon 104 ADVIM.

Кишинёв
Компания Jaliuziplus
Jaliuziplus

"Jaluzele de calitate în Moldova, acesta este obiectivul nostru principal. Compania Jaliuziplus oferă o gamă largă de jaluzele și jaluzele de peste 7 ani. Oferim serviciile noastre pentru мăsurarea ferestrelor și afișarea cataloagelor, modelelor, culorilor, livrarea și instalarea jaluzelelor și perdelelor în Chișinău și Bălți. Aici veți găsi cea mai mare selecție de jaluzele, țesături și sisteme de protecție solară din Moldova. "

Кишинёв