Descrierea companiei

Intreprinderea SRL Cedatex-PRO este fondata in anul 2001 , in anul 2007 a inceput dezvoltarea unei ramuri noi si anume elaborarea programelor pentru broderie si prestarea serviciilor de broderie. Paralel s-a dezvoltat si producerea confectiilor destinate pentru export. O perioada de timp broderia a fost o parte din procesele de producere interne, care era efectuat strict pentru produsele care erau exportate.

In 2015 a aparut ideea, dar si cererea de a mari capacitățile noastre de prestare a serviciilor de brodat.

Respectiv in 2016 noi am facut investitii preluînd o afacere existenta in prestarea serviciilor de brodat. Acesta afacere era activa si avea o baza de clienti si am fost nevoiti sa fim foarte rapizi pentru a mentine forma lucrativă. Reusind sa menținem forma lucrativa, dar si sa o dezvoltăm  la finele lui 2016 am luat decizia sa procuram utilaje de  brodat noi si specifice, care au o arie de brodat mare. Utilajele noastre sint unicale in Moldova, putem face broderii de dimensiuni de pina la 90cm x130 cm, adica de la cele mai mici broderiie pina la orice tip de steaguri in dependenta de necesitatea clientului .

Actual avem doua ateliere de producere in Chisinau: una la Buiucani, alta la Botanica. 
Share 
 
 

Subcategorii: Industrii(Altele)
Cuvintele cheie: Hand-Made.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie "Rikardel" SRL
"Rikardel" SRL

Compania oferă peste 100 de poziții (legume, fructe, pomușoare și diverse amestecuri) congelate prin tehnologia tip șoc.

Chișinău
Companie Magazinul apicol
Magazinul apicol

Acest magazin apicol online se ocupă cu comercializarea uneltelor apicole, mai mult de atât aici, puteți găsi și albine de vânzare. Iată ce puteți procura din catalogul magazinului: Afumătoare Ambalaj Miere Ceară si produse din ceara Centrifugi Creștere Regine Descăpăcirea fagurilor Echipament de protecție Familii de albini si Regine Hrana si Tratament Inventar Procesare si ambalare miere Rame Și Accesorii Stupi și Accesorii Topitoare Ceară Uscător polen Magazinul oferă reduceri

Soroca
Companie Albilux
Albilux

     Intreprindere "ALBILUX PROD" SRL    Compania noastră realizează inventar şi utilaj apicol de înaltă calitate, cu preţ de la producător. Magazin apicol ALBILUX este Distribuitorul Oficial al Întreprinderea apicolă "Tomasz LYSON" pe teritoriul Republicii Moldova, care este cel mai mare din Polonia și unul dintre cei mai mari producători de instrumente și echipamente apicole din Europa. În magazinul nostru,

Chișinău