Описание компании

Intreprinderea SRL Cedatex-PRO este fondata in anul 2001 , in anul 2007 a inceput dezvoltarea unei ramuri noi si anume elaborarea programelor pentru broderie si prestarea serviciilor de broderie. Paralel s-a dezvoltat si producerea confectiilor destinate pentru export. O perioada de timp broderia a fost o parte din procesele de producere interne, care era efectuat strict pentru produsele care erau exportate.

In 2015 a aparut ideea, dar si cererea de a mari capacitățile noastre de prestare a serviciilor de brodat.

Respectiv in 2016 noi am facut investitii preluînd o afacere existenta in prestarea serviciilor de brodat. Acesta afacere era activa si avea o baza de clienti si am fost nevoiti sa fim foarte rapizi pentru a mentine forma lucrativă. Reusind sa menținem forma lucrativa, dar si sa o dezvoltăm  la finele lui 2016 am luat decizia sa procuram utilaje de  brodat noi si specifice, care au o arie de brodat mare. Utilajele noastre sint unicale in Moldova, putem face broderii de dimensiuni de pina la 90cm x130 cm, adica de la cele mai mici broderiie pina la orice tip de steaguri in dependenta de necesitatea clientului .

Actual avem doua ateliere de producere in Chisinau: una la Buiucani, alta la Botanica. 
Share 
 
 

Подкатегории: Промышленность(Другое)
Ключевые слова: Hand-Made.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания Salubris.MD - Evacuarea deșeurilor de construcții
Salubris.MD - Evacuarea deșeurilor de construcții

«Salubris.MD» — это проверенная годами компания с большим опытом работы в сфере вывоза мусора и отходов. В нашем распоряжении имеется собственный парк техники: грузовики, фургоны и контейнеровозы. Все машины проходят техосмотр перед выходом в рейс, поэтому исключены задержки в пути по вине вышедшей из строя техники.   Доверьте вывоз мусора ответственному партнеру! Благодаря большому парку техники и отлаженным бизнес процессам, мы предлагаем клиентам недорогие цены. &n

Кишинёв
Компания URSO Honey
URSO Honey

Miere Bio Product/ServiceÎn dar de la albine  Miere artizanală 100% naturalăStupină proprie. Livrăm în țară și în străinătate. 

Кагул
Компания Chocolife
Chocolife

Chocolife este denumirea brandului ce ofera produse din ciocolata veritabila, pe baza de cacao si unt de cacao, fara alte uleiuri vegetale (ex. palmier), aditivi, coloranti si consevanti. Este ciocolata ce poate fi oferita chiar si copiilor. 

Кишинёв