Descrierea companiei

Centrul de dezvoltare pentru copii Butterfly Mary este unic prin metodele și programul de activitate. Educația într-o grădiniță privată se desfășoară în conformitate cu un program stabilit de profesionaliști.
 
La Butterfly Mary sunt așteptați copiii de la 9 luni până la 3 ani pentru a căpăta abilități cognitive și pentru o dezvoltare timpurie armonioasă. Perceperea nevoilor interne și stimularea inițiativei sunt preocuparea noastră principală, pentru dezvoltarea inteligenței emoționale.

Grădinița privată este amplasată într-un loc deosebit de liniștit și curat. Avem propria noastră zonă largă protejată pentru plimbări și un teren de joacă dotat pentru copii cu o suprafață de 190m2. Sarcina noastră este de a dezvolta inteligența, comunicarea, comportamentul social, percepția estetică, sfera emoțională și motricitatea într-un complex bine pus la punct. Centrul are o capacitate de pina la 50 copii, iar criteriul de bază pentru formarea grupelor este vârsta.

Cuvintele cheie: Grădinițe, Creșe.
03 Ian 2023

Cea mai bună grădiniță pentru grupa mică! Băiețelul meu este entuziasmat de ceea ce învață aici zilnic, iar personalul este unul foarte profesionist. Astfel, sunt sigură că copilul meu chiar este pe mâini bune. Mulțumesc educatorilor!

5.0
A fost această
recenzie utilă?
21 Dec 2022

Dacă căutați o grădiniță privată în Chișinău Butterfly Mary e cea mai bună opțiune! Fetiței mele de 2 anișori îi place extrem de mult să stea acolo și nu plânge deloc. În plus, au și program în weekend de la 7:00 - 19:00, ceea ce este foarte comod pentru familia noastră!

5.0
A fost această
recenzie utilă?

Alte companii

Companie Școala de limbă engleză ”SUCCESS ACADEMY”
Școala de limbă engleză ”SUCCESS ACADEMY”

Școala de limba engleză „Success Academy” este o școală progresivă, modernă, care oferă elevilor săi cele mai noi și mai utile soluții pentru învățarea limbii engleze!

Chișinău
Companie Maestru in vinzari SRL
Maestru in vinzari SRL

MAESTRU IN VINZARI prestează cursuri și traininguri practice in vînzări și programe de îmbunătățirea eficacității persoanelor.

Chișinău
Companie ManiEra
ManiEra

ManiERA este o platformă de educație pentru copii, care organizează și desfășoară lecții de bune maniere pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 8-12 ani.

Chișinău