Описание компании

Centrul de dezvoltare pentru copii Butterfly Mary este unic prin metodele și programul de activitate. Educația într-o grădiniță privată se desfășoară în conformitate cu un program stabilit de profesionaliști.
 
La Butterfly Mary sunt așteptați copiii de la 9 luni până la 3 ani pentru a căpăta abilități cognitive și pentru o dezvoltare timpurie armonioasă. Perceperea nevoilor interne și stimularea inițiativei sunt preocuparea noastră principală, pentru dezvoltarea inteligenței emoționale.

Grădinița privată este amplasată într-un loc deosebit de liniștit și curat. Avem propria noastră zonă largă protejată pentru plimbări și un teren de joacă dotat pentru copii cu o suprafață de 190m2. Sarcina noastră este de a dezvolta inteligența, comunicarea, comportamentul social, percepția estetică, sfera emoțională și motricitatea într-un complex bine pus la punct. Centrul are o capacitate de pina la 50 copii, iar criteriul de bază pentru formarea grupelor este vârsta.

Ключевые слова: Детские Сады, Питомник.
03 Янв 2023

Cea mai bună grădiniță pentru grupa mică! Băiețelul meu este entuziasmat de ceea ce învață aici zilnic, iar personalul este unul foarte profesionist. Astfel, sunt sigură că copilul meu chiar este pe mâini bune. Mulțumesc educatorilor!

5.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?
21 Дек 2022

Dacă căutați o grădiniță privată în Chișinău Butterfly Mary e cea mai bună opțiune! Fetiței mele de 2 anișori îi place extrem de mult să stea acolo și nu plânge deloc. În plus, au și program în weekend de la 7:00 - 19:00, ceea ce este foarte comod pentru familia noastră!

5.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?

Другие компании

Компания Mone Models
Mone Models

Школа моделей "Александрина Цуркан" - это проект, который готовит молодых людей от 3 до 30 лет к публичной карьере, а именно, к карьере в мире моды. Агентство предлагает курсы моделинга для детей - мальчиков и девочек. Курсы включают в себя 8 дисциплин: подиум,пластика,стилистика,фотография,макияж,психология,актерское мастерство,дипломатия.Модельное агентство Александрины Цуркан организует комплексное трех-этапное обучение, в ходе которого вы научитесь: наносить макияж, правильно

Кишинёв
Компания Seminar.md
Seminar.md

seminar.md - este destinat pentru a colecta intr-o singura sursă web toate seminarele si cursurile din Moldova. 

Кишинёв
Компания Maestru in vinzari SRL
Maestru in vinzari SRL

МАСТЕР ПРОДАЖ проводит практические курсы и тренинги по продажам, а так же программы повышения эффективности личности.

Кишинёв