Descrierea companiei

Dacă sunteți în căutarea unui magazin de mobilă în Chișinău, unde consultanții sunt amabili, atenți la detalii și vă vor ajuta să alegeți mobilierul potrivit, atunci magazinul Bellona vă stă la dispoziție.

Subcategorii: Magazine de mobilă
Cuvintele cheie: Dormitoare, Bucătării, La comandă.
18 Noi 2022

Mereu mi-am dorit mobilă pentru casă calitativă și modernă. În acest magazin de mobilă am găsit totul pentru casa mea! Mulțumesc și recomand tuturor Bellona! Sunt cei mai buni!

5.0
A fost această
recenzie utilă?
18 Noi 2022

Dacă sunteți în căutare de mobilă la comandă pentru dormitor, atunci neapărat vizitați showroom-ul de mobilă Bellona! Aici veți găsi mobila perfectă pentru orice gust și stil!

5.0
A fost această
recenzie utilă?
16 Noi 2022

Dintotdeauna mi-am dorit noptiere pentru dormitor încăpătoare! La Bellona.md am găsit mobila pentru dormitor perfectă, iar cel mai important calitativă! Mulțumesc pentru aceste achiziții și recomand cu drag!

5.0
A fost această
recenzie utilă?

Alte companii

Companie MOBITEL.Strășeni
MOBITEL.Strășeni

Oferim servicii de reparatie a Telefoanelor Mobile, Laptop, Tablet, Computere de Masa. Vinzarea Telefoanelor Mobile, Tehnica Audio/Video, Periferice si Accesorii !

Strășeni
Companie elefant.md
elefant.md

Elefant.md îți oferă mii de cărți, parfumuri, produse cosmetice, ceasuri, încălțăminte și multe altele, la prețuri speciale. Prinde promoțiile!

Chișinău
Companie Florar.md
Florar.md

Florar.md, este o companie ce oferă serviciu de livrare flori și cadouri pe teritoriul Moldovei! Florarii noștri creează buchete de flori unice și fascinante, care pot sublinia frumusețea oricărei sărbători și evenimentelor din viața dvs. Livrăm flori și cadouri de mai bine de 5 ani, iar fiecare buchet livrat poartă în sine scopul de bază -livrarea bunei dispoziții și a emoțiilor pozitive! De-a lungul a 5 ani, am creat o echipă de profesioniști și un serviciu propriu de curierat, astfel &i

Chișinău