Descrierea companiei

Autoshina.md reprezinta un magazin de anvelope in Chisinau in care puteti avea incredere. De ce? Deoarece suntem pe piata deja de mai multi ani si punem accentul pe calitatea si performanta deosebita a produselor si serviciilor prestate. Daca va decideti sa colaborati cu noi, dumneavoastra veti avea parte nu doar de un sir de anvelope calitative de la producatori cu renume, dar de asemenea de un numar variat de produse si accesorii pentru buna functionare a masinii dumneavoastra.

Subcategorii: Shopping(Altele)

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Soffitto
Soffitto

Doriți un tavan modern cu efort minim;Ați tincuit pereții, ați montat tapetul sau parchetul, iar instalarea tavanului, de regulă, produce praful și gunoiul nedorit;Doriți să instalați tavanul de sine stătător, fără ajutor specializat costisitor;Doriți să faceți un upgrade rapid tavanului Dvs., pentru a-i reda un look modern;Soluțiile standard pentru un tavan multi-nivelat reduc din spațiu și din înălțimea locuinței Dvs.;Nu sunteți pregătit pentru o reparație capitală, dar doriți să mo

Chișinău
Companie Bigshop S.R.L.
Bigshop S.R.L.

Cel mai mare magazin online din Chisinau, Moldova www.bigshop.md, ofera posibilitatea de a alege si cumpara orice produs din gama de 160.000 de produse din diferite grupuri comerciale la preturi mici si cu livrare in toata Moldova.

Chișinău
Companie MULTIFOC PLUS
MULTIFOC PLUS

MULTIFOC PLUS - oferim căldură, confort și siguranță. Avem peste 9 ani de experienţă specializată în comercializarea șemineelor, deservirea și montarea echipamentelor moderne de încalzire.

Chișinău