Descrierea companiei

De ce să alegi Moldcablu?

Este o companie fondata in anul 2000, cu oameni profesionisti in domeniu care executa lucrari la cheie.
Satisfacem cerintele si asteptarile clientilor nostri.
Are in stoc permanent conductori si cablu electric inclusiv a armaturii si accesoriilor pentru constructia liniilor electrice aeriene, iluminatul stradal si interior (lămpi, corpuri de iluminat, proiectoare, intrerupătoare, automate, prize etc).
Executa intregul ciclu al lucrarilor si serviciilor de la import, montaj si darea in exploatare a obiectelor electrice.
Principalele prioritati ale companiei sunt calitatea inalta a bunurilor si serviciilor prestate, care este asigurata de :

Selectarea minutioasa a furnizorilor;
Nivelul înalt de profesionalism și de instruire a personalului;
Dotarea cu tehnica si echipamente moderne.
Moldcablu este reprezintant oficial al companiei Niled (Franta), are contracte de colaborare cu Feman (Serbia), Rybinskkabel (Rusia), Liudinovocabeli (Rusia), Schneider Electric (Rusia), Metalka Majur (Serbia), Electro Cable Grup (Ucraina), JV Volmag RK(Rusia), Akvaton (Ucraina), Svetotehnica (Ucraina) etc.

Subcategorii: Shopping(Altele)

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Bellona
Bellona

Dacă sunteți în căutarea unui magazin de mobilă în Chișinău, unde consultanții sunt amabili, atenți la detalii și vă vor ajuta să alegeți mobilierul potrivit, atunci magazinul Bellona vă stă la dispoziție.

Chișinău
Companie Magazin de mobila in Chisinau - Ergolemn
Magazin de mobila in Chisinau - Ergolemn

Fabrica de mobilă «Ergolemn» a fost infiintata impreună cu partenerii sai italieni in anul 1996. La fel ca multe companii europene pentru a reduce costul produselor lor, sa decis să înceapă producția de mobilier la granița cu România și Uniunea Europeană - Republica Moldova. Intreaga linie de mobila se produce la utilaj italian si cu ajutorul schitelor de designeri italieni. Fabrica utilizează materii prime numai ale producătorilor europeni: piele naturala, țesături, vops

Chișinău
Companie Ecohome.MD
Ecohome.MD

Magazin de Mobilă - Ecohome.MD vă propune, dormitoare, saltele, mobilă bucătarie, mobilă birou si accesorii. Vezi catalogul cu produse aici. Livrare Gratuită în toata țara.

Chișinău