Descrierea companiei

Autotrade.md - magazin online de piese auto și accesorii.
Ne-am început activitatea în 2012. Obiectivele noastre: să oferim clienților cea mai largă gamă de piese de schimb și accesorii auto, posibilitatea de a simplifica și de a accelera cât mai mult posibil procesul de achiziție. Astăzi, Autotrade.md este un magazin online construit pe o platformă modernă care utilizează cele mai noi tehnologii informaționale. Dorința noastră este să fiți mulțumit de munca noastră și să ne contactați din nou)
-Lucrăm la furnizarea de cataloage on-line de piese auto pentru mașinile producătorilor europeni și asiatici.
- Oferiți posibilitatea de a căuta piese după numărul piesei.
-Obtinerea de informatii despre analogii diferitilor producatori, aplicabilitate, dimensiuni, fotografii, preturi si termene de livrare.
- Introducerea plății on-line, precum și plata prin carduri în magazine (terminalul Pos).
-Oferta noastră acoperă milioane de articole de la furnizorii celor mai mari producători mondiali.
-Fiecare client primește un manager personal care monitorizează întregul lanț de la plasarea unei comenzi până la primirea acesteia.
-Sistem automat de control on-line al clientului asupra executării comenzii.
-Notificare prin e-mail despre starea comenzii.

Cuvintele cheie: Piese de Schimb, Materiale și Accesorii.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Autoservice Automotive
Autoservice Automotive

«Automotive» - este un complex universal de servicii de reparații auto într-o zonă cu confort pentru vizitatori și o garanție a calității.

Bălți
Companie CERTMATCON SRL
CERTMATCON SRL

CERTIFICARE materiale pentru construcții, incercări laborator, radiologie, certificare ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 50001. Beneficii:Suntem atenți la fiecare detaliu.PROFESIONALISMCERTMATCON acordă atenţie deosebită la instruirea şi informarea continuă a personalului cu cerinţele normative şi legislative din domeniul de activitate.EXPERIENȚĂPe parcursul anilor am dobândit o experiență bogată datorită proiectelor realizate, a colaborărilor cu companii mari și a acreditărilo

Chișinău
Companie Autoshina
Autoshina

Autoshina.md:- Repararea de urgență a anvelopelor- Schimbarea sezonieră a anvelopelor- Depozitarea și livrarea anvelopelor- Selectarea și furnizarea de anvelope- Servirea clienților corporativi

Chișinău