Descrierea companiei

 Autotop este o companie care oferă servicii de închiriere auto în Chișinău, ce pune la dispoziția ta o gamă largă de vehicule. Flota noastră cuprinde o gamă largă de autoturisme, atent selectate potrivit cerințelor clienților. Noi îți oferim vehicule la prețuri foarte mici și cu o mare varietate de modele, de la mașini compacte la microbuze.

      Compania autotop dispune de o echipă cu experiență vastă în domeniul de rent-a-car cât și în vânzări de autoturisme care îți stă la dispoziție pentru a-ți oferi cele mia bune servicii. Economic sau lux, diesel sau benzina, mini sau SUV, noi le avem pe toate tocmai pentru a satisface gusturi variate, chiar și a celor mai exigenți clienți. 

Subcategorii: Servicii transport
Cuvintele cheie: Închirieri Auto.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Agenția Muncii
Agenția Muncii

Suntem o echipă tânără și dinamică, specializată în prestarea serviciilor de angajare legală a cetațenilor moldoveni în Uniunea Europeană. În mod prioritar, suntem specializați în plasarea legală în câmpul muncii în Polonia. La fel, alte țări UE angajează cetățeni moldoveni recrutați de Lucru Bun, in special cetățeni cu dublă cetațenie. Activăm pe piața muncii peste cinci ani, deci avem experientă, cunoștinte și capacitate pentru prestarea unor ser

Chișinău
Companie Anvelopele.md
Anvelopele.md

Suntem o echipă de profesioniști cu experiență care vindem anvelope auto, jante, baterii de la producători de încredere și cunoscuți. Avem anvelope de toate dimensiunile și specificațiile. Avem, de asemenea, o gamă largă de servicii de service auto și de montare anvelope. https://anvelopele.md/ - este rapid, profitabil, de încredere.

Chișinău
Companie RePlastMD
RePlastMD

Sudura în plastic. Efectuam sudura in plastic, calitativ la cele mai inalte standarte pentru orice element din plastic al vehiculului

Chișinău