Descrierea companiei

CarsRent.MD este o agenție de Închirieri Auto în R.Moldova, care are drept scop prestarea serviciilor de nișă, cu o experiență de primă clasă.


Viziunea companiei

Viziunea noastră este de a deveni cel mai important operator în domeniul Închirieri Auto din Republica Moldova, prin dezvoltarea continuă de noi relații și oportunități, și întotdeauna oferind servicii de înaltă calitate .


Valorile companiei


Respect: Colaborăm împreună cu partenerii și furnizorii noștri cu respect și integritate pentru a dezvolta și menține relații de muncă de lungă durată și reciproc avantajoase.


Pasiunea: Suntem pasionați de afacerea noastră. Avem grijă de clienții noștri prin calitatea serviciilor noastre; promovăm  ideile și soluțiile creative și inovatoare.

Excelență: Ne-am angajat să fim o organizație de înaltă performanță, focusată pe satisfacția totală a clientului. Analizăm continuu procesele noastre și pe noi înșine pentru a deveni cei mai buni dintre cei mai buni.

Subcategorii: Vehicule, Servicii transport
Cuvintele cheie: Autoturisme, Autobuze și Microbuze.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Remorcă Moldova
Remorcă Moldova

Camion de remorcare pentru mașini în Moldova. Mașina nu pornește? Ai intrat într-un accident de trafic? Aveți nevoie de o evacuare urgentă a mașinii? Chiar și un șofer cu o experiență extinsă nu este asigurat împotriva problemelor de pe drum! Se pot întâmpla oricând, indiferent de anotimp sau oră a zilei! Remorcă auto Moldova este cea mai bună soluție! Oricare ar fi sarcina, Auto Club Asist va face față rapid și eficient!Avantajele noastre:Camion de remorcare

Chișinău
Companie Agenția Muncii
Agenția Muncii

Suntem o echipă tânără și dinamică, specializată în prestarea serviciilor de angajare legală a cetațenilor moldoveni în Uniunea Europeană. În mod prioritar, suntem specializați în plasarea legală în câmpul muncii în Polonia. La fel, alte țări UE angajează cetățeni moldoveni recrutați de Lucru Bun, in special cetățeni cu dublă cetațenie. Activăm pe piața muncii peste cinci ani, deci avem experientă, cunoștinte și capacitate pentru prestarea unor ser

Chișinău
Companie Auto International Tours
Auto International Tours

Deținem transport sigur și rapid pentru o călătorie confortabilă în România, Franța, Germania, Italia, Portugalia, Spania și alte țări.

Chișinău