Descrierea companiei

Suntem unul dintre magazinele online de top din Chisinau, care ofera o gama larga de anvelope, uleiuri si baterii auto. Anvelopemoldova este un loc in care fiecare sofer se va simti confortabil si confortabil, iar acest lucru se datoreaza muncii de calitate a intregii echipe care se ocupa de acest magazin si a consultantilor profesionisti.
La noi nu veti putea pleca fara o achizitie, deoarece oferim nu numai o selectie larga de piese auto, dar oferim si preturi mici, numeroase promotii si oferte profitabile nesfarsite. in cataloagele noastre puteti naviga peste 30 de modele de anvelope de la producatori de renume. De asemenea, mai mult de 20 de tipuri de ulei de motor de la marci cunoscute. si cele mai bune baterii de calitate de la cinci producatori de renume mondial.

Cuvintele cheie: Jante și Anvelope.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Autoservice Automotive
Autoservice Automotive

«Automotive» - este un complex universal de servicii de reparații auto într-o zonă cu confort pentru vizitatori și o garanție a calității.

Bălți
Companie vulcanizarechisinau.md
vulcanizarechisinau.md

Montare anvelope motociclete mobile in Moldova - montare anvelope mobile "VulcanizareChisinau"

Chișinău
Companie avtoevacuator.md
avtoevacuator.md

Puteți apela un camion de remorcare printr-un apel, mesaj WhatsApp/Viber sau cerere pe site. Apoi începem o căutare activă a echipamentului special cel mai apropiat de tine

Chișinău