Descrierea companiei

Serviciul nostru de anvelope „Anvelopele” este lider în furnizarea de servicii de vânzare cauciuc auto și vulcanizare mobilă. Magazinul nostru online de anvelope auto din Chișinău oferă clienților săi numai produse de înaltă calitate direct de la producători care sunt larg cunoscuți pe piața globală de anvelope.

Gama de mărci include mărci populare printre șoferii de mașini și o mare varietate de modele, inclusiv anvelope de iarnă, vară și toate anotimpurile pentru diferite tipuri de mașini. În plus, magazinul online de anvelope „Anvelopele” pune la dispoziție șoferilor o gamă întreagă de servicii de anvelope pentru ieșire, pe care le puteți comanda de oriunde în Republica Moldova.

Cuvintele cheie: Jante și Anvelope.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Shumoff Moldova
Shumoff Moldova

Specialitatea noastră este izolarea fonică a mașinilor. www.shumoff.md Calitatea materialelor a fost confirmată de numeroase premii și evaluări.Doriți să faci totul singur? Puteți cumpăra materiale pentru izolarea fonică a unei mașini Shumoff de la noi, consultanții noștri vă vor ajuta cu selectarea materialelor necesare special pentru mașina dvs. și scop la cele mai accesibile prețuri, precum și vă vor oferi toate informațiile necesare pentru munca independentă.

Chișinău
Companie ArcaMoldovei
ArcaMoldovei

Anvelope agricole la preturi accesibile in Moldova. O gamă largă de mașini agricole și anvelope. Cumpărați anvelope pentru utilaje tractor în Moldova de la ArcaMoldovei.

Chișinău
Companie evacuatoravto.md
evacuatoravto.md

Servicii de remorcare la prețuri mici, puteți folosi serviciile noastre pentru a vă remorca mașina lăsând o solicitare pe site gratuit

Chișinău