Descrierea companiei

Galeria de artă, sau mai bine zis, galeria de pictură a pictorului Andrei Mudrea este amenajată în cadrul atelierului de creație a pictorului Andrei Mudrea. Aici se întâlnește arta contemporană cu cea modernă și cea abstractă, pictură în ulei pe pânză, carton, hârtie, artă obiect și grafică, tehnică de autor și mixtă. Lucrările sunt originale, într-un singur exemplar, nu se fac la comandă, nu se fac copii. Expunerea în galeria de artă nu este valabilă pentru alți pictori.

Subcategorii: Centre de cultură
Cuvintele cheie: Galerii de Artă.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Galeria colecțiilor Petru Costin a Consiliului raional Ialoveni
Galeria colecțiilor Petru Costin a Consiliului raional Ialoveni

În 2013 administrația raionului Ialoveni şi Consiliul județean Alba Iulia din România l-au ajutat să transforme clădirea unei foste școli din Ialoveni în galerie.

Ialoveni
Companie DoorDom. Quest Rooms Moldova
DoorDom. Quest Rooms Moldova

CE ESTE QUEST ROOM-UL? Sunteți total implicați în subiect. Veți petrece timpul într-un mod de neuitat împreună cu prieteni voștri. În căutarea indiciilor, fiecare din voi va putea să se manifeste propunând cea mai bună idee de evadare. Fiecare escape room este plin de enigme tematice și mecanisme. Găsind fiecare însărcinare și deslușind fiecare indiciu, veți fi tot mai aproape de a trece peste toate provocările.Folosiți timpul cu sens – aveți doar 9

Chișinău
Companie Art Gallery ''Alexander''
Art Gallery ''Alexander''

O insulă fabuloasă în centrul capitalei, unde vă puteți arunca în lumea artei, a creativității și a unei atmosfere calde!

Chișinău