Descrierea companiei

Librăria din centru capitalei cu cele mai rafinate cărți, culese de-a lungul istoriei lecturilor universale și române.

 

Subcategorii: Cultură(Altele)
28 Iul 2022

Sunt proaspătă mămică și îmi place să le citesc povești în engleză pentru copii. Mi se pare o investiție avantajoasă în dezvoltarea lor armonioasă. Aleg povești în engleză pentru copii doar de la Cartego. Ei au un sortiment minunat, librari profesioniști și prețuri accesibile. Recomand!

5.0
A fost această
recenzie utilă?
28 Iul 2022

Un plus la karma pentru faptul că aveți cărți bune în engleză, mai ales cărți de citit în engleză pentru începători. Vă mulțumesc, Cartego, pentru că ați apărut. Vin mereu la voi să-mi încarc bateriile!

5.0
A fost această
recenzie utilă?

Alte companii

Companie Art Gallery ''Alexander''
Art Gallery ''Alexander''

O insulă fabuloasă în centrul capitalei, unde vă puteți arunca în lumea artei, a creativității și a unei atmosfere calde!

Chișinău
Companie „Renaissance
„Renaissance" ART Studio

Studio de artă și pictură în Chișinău pentru copii și adulți.

Chișinău
Companie Editura Litera
Editura Litera

Litera este cea mai veche editură privată înregistrată în Republica Moldova (3 mai 1989). Pe parcursul celor 28 de ani de activitate a editat circa 8000 de titluri de carte, cu un tiraj general de peste 50 milioane de exemplare. Din Grupul Editorial Litera fac parte două edituri  (una în România şi alta în Republica Moldova)  Litera este distinsă cu medalia de aur "Marca Comercială" 2009 şi cu Premiul mare Mercuriul de aur al concursului Marca co

Chișinău