Top 10 piscine naturale din lume

14 Iun 2018
1516
Top 10 piscine naturale din lume

Suntem la început de vară și zilele toride nu s-au lăsat așteptate, cu toții știm cât de mult ne-am dori în astfel de zile să ne putem răcori într-o piscină. Așa că ne-am propus să vă prezentăm o selecție cu unele dintre cele mai frumoase piscine. Mai mult chiar, nu doar că sunt frumoase, dar mai au o calitate pe care o apreciază tot mai mulți turiști din întreaga lume, aceste piscine sunt naturale. Ce este o piscină naturală? O piscină naturală este acea piscină care nu folosește niciun fel de chimicale sau echipamente pentru filtrarea și dezinfectarea apei, ci întregul proces de menținere a apei în parametri normali este realizat cu ajutorul unor filtre naturale, biologice. Ia cu tine costumul de baie, dorința de aventură, și vino să vezi 10 piscine naturale perfecte pentru sezonul de scăldat.

1. Roca Vecchia, Italia

Roca Vecchia, Italia este o piscină naturală incredibilă din Italia și este formată în calcar. Nu există niciun motiv pentru care n-ai vrea să faci o baie în acest loc, arată incredibil. Iar apele Adriatice au fost mereu o atracție pentru turiștii din Italia, așa că ai putea să fii unul din ei la următoarea ta vacanță.

2. Laguna Albastră, Grindavik, Islanda

Laguna Albastră, Grindavik, Islanda este un spa geotermal și a fost timp de mulți ani unul din locurile preferate de turiștii care vizitează Islanda. Apa caldă are o grămadă de minerale printre care sulf și silice. Se spune că o baie în această apă te poate ajuta împotriva bolilor la piele.

3. Giola, Grecia

Giola, Grecia este o piscină stâncoasă, iar pietrele se ridică până la o înălțime de 8 metri. Apele sunt mereu cristaline, însă trebuie să fii pregătit de o călătorie de 2 km pe jos dacă vrei să ajungi la ea.

4. Piscina Diavolului la cascada Victoria, Zambia

Piscina Diavolului la cascada Victoria, Zambia este situată în vârful faimoasei și extraordinarei Cascade Victoria. Piscina naturală s-a format la marginea cascadei, până jos fiind 110 metri. Este “deschisă” publicului numai în lunile când nu plouă abundent – din mai până în octombrie – și când nivelul apelor Cascadei Victoria sunt destul de scăzute încât să apară piscina.

5. Cascada Havasu Arizona, SUA

Cascada Havasu Arizona, SUA este o piscină naturală celebră în toată lumea, având apă limpede și un peisaj incredibil. Apa cade de la o înălțime de 30 m într-o piscină în care înotătorii se distrează la maxim. După bălăceală ai la dispoziție o plajă frumoasă pe care te poți relaxa.

6. Piscina Fairy, Scoția

Piscina Fairy, Scoția este un loc minunat unde îți poți petrece vacanța din Scoția. O vizită la apele cu nuanțe albastre și roz te vor duce cu gândul la povești cu zâne. Dacă te simți aventuros, găsești și locuri foarte reci unde poți înota la temperaturi scăzute.

7. Hot Springs, SUA

Hot Springs, SUA este una din cele mai frumoase piscine naturale din lume. Apele termale sunt produse de izvoare și efectele lor vindecătoare atrag mulți turiști în fiecare an.

8. Erawan Waterfall, Thailanda

Erawan Waterfall, Thailanda este locul cu ape curate, unde razele soarelui pătrund printre frunzele copacilor și șapte cascade, una deasupra celeilalte, ce creează o atmosferă perfectă pentru înot.

9. Laguna Albastră Dudu, Republica Dominicană

Laguna Albastră Dudu, Republica Dominicană este piscina naturală din Republica Dominicană cu o adâncime de 30 de m și se află într-un loc foarte privat. Există și peșteri subacvatice dacă ești pasionat de scufundări.

10. Grota de la Lacul Cyprus, Ontario, Canada

Grota de la Lacul Cyprus, Ontario, Canada este o superbă piscină naturală cu ape de culoare turcoaz, înconjurată de o peșteră mare. Acest loc unic este popular printre iubitorii de drumeții și cei care iubesc natura. Peștera a fost formată de-a lungul timpului de valurile din Golful Georgian, care au erodat formațiunile stâncoase. Pe măsură ce mergi pe pietrele masive, lumina dezvăluie strălucitorul tunel subacvatic. În interiorul peșterii te poți bucura de o baie relaxantă.

Comentarii