Top 10 - Magazine de Vesela in Chisinau si Moldova

23 Sep 2021
4055
Top 10 - Magazine de Vesela in Chisinau si Moldova

Decorul în bucătărie este deseori determinat de veselă, aceasta poate fi găsită în orice magazin de veselă din Moldova. De ce vesela joacă un rol important pentru aspectul unei bucătării? Fie că pregătim o masă festivă sau o masă simplă pentru oaspeți, fiecare gospodină trebuie să aibă la îndemână seturi de veselă pentru deservirea acestora. Din câte cunoaștem, bucătăria este cel mai des vizitat loc din toată casa, de aceea, confortul acestui loc este pe prim plan. Unde găsim veselă de vânzare? În orice magazin de veselă care oferă spre comercializare seturi de veselă de orice tip, mărime, preț, chiar și veselă pentru copii.

vesela 1

Care sunt cele mai populare magazine de veselă?

Dacă vă doriți să serviți bucatele pentru masa de sărbători într-un mod deosebit vă propunem acest TOP Magazine de veselă unde veți găsi un sortiment larg de produse pentru a decora bucătăria.

vesela 2

Madame Coco

Madame Coco este o companie franceză dedicată să îndeplinească orice dorință legată de casa dvs. Acest brand vă propune produse și veselă pentru bucătărie în stil francez precum: ustensile de prim ajutor la bucătărie, cum ar fi vase, tigăi, seturi de servicii, funduri de lemn și textile pentru bucătărie, produse pentru baie și produse pentru dormitor. Toate acestea pot fi procurate la reducere.

madame coco

Mir Posudi

Compania SRL "Granol-Grup" furnizează bunuri de uz casnic de înaltă calitate de aproape 20 de ani. În prezent această companie este unul dintre cei mai mari furnizori de veselă de vânzare și articole de uz casnic din Republica Moldova. Pentru confortul clienților, Granol-Grup a deschis un lanț de magazine de veselă "Mir Posudi" în Chișinău și Drochia. De asemenea, veți un catalog online cu veselă de vânzare, care include diferite seturi de veselă, electrocasnice și accesorii pentru bucătărie care pot fi livrate pe tot teritoriul țării.

mir posudy

Centrul de veselă "PERLA"

Perla este un magazin de veselă în Chișinău care vă propune cel mai larg și sofisticat sortiment de veselă. Puteți face comandă online de orice seturi de veselă aveți nevoie, pentru că pe platforma online veți găsi colecții stilizate de veselă pentru bucătărie și decor pentru dormitor. Cu ajutorul acestora veți putea crea ușor aranjamente tematice și sezoniere pentru orice eveniment.

perla

Vesela.md

Vesela.md este un magazin care vă pune la dispoziție veselă profesională și de uz casnic la prețuri ANGRO. Pe rafturile magazinului sunt produse de la cei mai renumiți producători. Aici veți găsi o gamă variată de veselă în vânzare, din sticlă, marca Pasabahce, veselă profesională din porțelan, și articole din masă plastică Stefanplast.

vesela md

Magazin de veselă „Zestrea”

Acest magazin de veselă „Zestrea” a fost înființat de către compania Misa SRL care are semnate mai multe contracte cu cei mai mari producători de veselă din Ukraina, Rusia, Cehia. Aici veți găsi tacâmuri pentru orice fel de decor: elegant, modern, clasic, rustic și pentru orice fel de mâncare.

zestrea

Eclair

Eclair nu este doar un magazin de vesela (Chisinau), aici veți putea procura produse inovatoare pentru un mod de viață frumos și sănătos precum:

 • veselă fină,
 • ustensile de gătit,
 • decorațiuni, 
 • lenjerie de pat și textile pentru casă,
 • fragranțe și lumânări parfumate,
 • săpunuri și cosmetice,
 • sticle pentru hidratare,
 • pungi reutilizabile,
 • lunch boxuri,
 • ceaiuri organice,
 • dulciuri artizanale, și multe altele, doar de la producători europeni, de înaltă calitate.

De asemene, produsele pe care le doriți pot fi comandate online, acestea vor fi livrate direct la ușa dvs și vor fi împachetate într-un mod deosebit.

eclair

Gipfel

Compania Gipfel – unul dintre cei mai mari producători mondiali de vase și accesorii de bucătărie de înaltă calitate. Gipfel – este un magazin de veselă produsă pentru Dvs. Produsele companiei vor oferi bucătăriei dvs stil, comoditate și confort. Cu ajutorul veselei Gipfel, Dvs veți putea prepara rapid și comod bucate sănătoase și gustoase. Asortimentul companiei este în permanentă actualizare cu noi produse interesante și nu se limitează doar la veselă pentru bucătărie. Aici veți putea găsi tehnică pentru bucătărie, branduri de top, produse pentru casă și îngrijire personală – cuptoare, blendere, mixere, aparate de măcinat cafea, ibricuri, uscătoare de păr, aparate de styling, fiere de călcat, și multe altele.

gipfel

Global Store

Global Store nu este doar un magazin de veselă, ci și de multe alte produse pentru bucătărie, dormitor, și jucării pentru copii. În cei 16 ani de activitate, Global Store a devenit lider în domeniul angro pe piața Republicii Moldova. Compania dispune de cea mai mare extindere geografică din țara noastră, având mai bine de 200 de parteneri angrosiști de la nord la sud și de la est la vest. Adevărata mândrie a companiei este depozitul propriu, cu o suprafață totală de 7 200 metri pătrați, și cu produse pentru casă importate din 9 ţări: Turcia, China, Polonia, Bulgaria, Ucraina, România, Italia, Uzbekistan, Germania.

global store

BergHOFF

La acest magazin de veselă veți găsi altfel de produse pentru bucătărie, dar în primul rând veți fi impresionați de calitatea serviciilor, și apoi de calitatea produselor procurate. Dacă v-ați dorit vreodată cuțite ascuțite, sau o tigaie care nu lipește niciun fel de mâncare, sau cratițele care gătesc uniform si suculent, sau orice alte ustensile rezistente și bine făcute, acum le puteți avea în bucătăria dvs! Iată produsele care le puteți găsi pe rafturile magazinului BergHOFF: 

 • Seturi de barbeque
 • Veselă pentru gătit
 • Vase cu acoperire non-stick
 • Tacâmuri pentru servirea mesei
 • Cuțite
 • Seturi de bucătărie și bar
 • Ustensile de bucătărie
 • Articole de bambus
 • Ceai, cafea
 • Forme de copt
 • Porțelan

Pentru clienții fidelii, BergHOFF oferă certificate cadou și promoții sezoniere.

bergoff

JYSK

JYSK este un lanţ internaţional de distribuţie care comercializează „totul pentru casă”, inclusiv seturi de veselă pentru bucătărie. Acest magazin este deţinut de fondatorul original, Lars Larsen, cunoscut în Danemarca drept cel mai important comerciant care are întotdeauna „o ofertă extraordinară”. În prezent, Grupul JYSK cuprinde peste 2.500 de magazine în 50 de ţări din întreaga lume, iar cifra exactă de cumpărători este infinită. Totul se datorează calității produselor de uz casnic și reducerilor oferite.

jyskEste destul de ușor să amenajezi bucătăria atunci când cunoști care magazin de veselă are produsele potrivite pentru dvs. Lista.md vă oferă mereu cele mai actuale informații despre tot ce este interesant și important pentru utilizatorii platformei. Dacă doriți să obțineți în continuare informații utile, înregistrați-vă și abonați-vă la newsletterul nostru.

Comentarii