TOP-10 bazine pentru copii in Moldova

28 Mar 2018
7506
TOP-10 bazine pentru copii in Moldova

Știați că înotul este unul dintre cel mai benefic sport pentru copii și maturi? Înotul sporește frecvența cardiacă și stimulează circulația sangvină. Înotul are influență pozitivă asupra plămânilor, acesta contribuie la creșterea capacității respiratorii.  Din acest motiv, astăzi vom vorbi despre cel mai bun bazin pentru copii, la care se poate de mers cu întreaga familie.

Înotul este foarte benefic pentru dezvoltarea motorică și respiratorie bebelușului. De ce? Este singura activitate în care el este cu adevărat complet independent, mai ales înainte de a putea merge singurel sau de a se târâ în patru labe. Apa îi susține greutatea, iar el este liber să-și miște picioarele și mâinile așa cum dorește. Și adoră să facă asta! Este și o experiență grozavă pentru tati sau mami, în timpul căreia pot întări relația cu copilul. Mișcările în apă sunt benefice tuturor copiilor, indiferent de vârstă. Într-o foarte mare măsură, bebelușii care merg la bazin, capătă o coordonare mai buna a mișcărilor, întărindu-și musculatura, sistemul respirator și cardiovascular, ei dobândesc o mai mare încredere în abilitățile lor și, în general, în ei înșiși.

bazin pentru copii

La bazin pentru copii părinții pot veni atât cu copii mari, cât și cu bebeluși, fiind întâmpinați în cele mai bune condiții de igienă și siguranță, alături de instructori cu specializare în educație acvatică infantilă ce lucrează în programe special create pe grupe de vârstă și nivel de dezvoltare.

Alegem cel mai bun bazin pentru copii si adulti

Pentru părinții care sunt pregătiți să înscrie copilașul său la cursuri de înot am pregătit o listă a 10 bazine cu cei mai buni instructori și cele mai bune condiții.

Palatului Sporturilor al USM

PALATUL SPORTULUI DIN UNIVERSITATEA DE STAT DIN MOLDOVA oferă cursuri profesionale de înot pentru copii cu vârsta minimă de 7 ani. Antrenorii specializați în domeniul, lucrează cu copiii respectând toate criteriile de siguranță. De asemenea, persoanele mature la fel pot beneficia de cursuri de înot, iar pentru studenții, personalul, profesorii universității abonamentele la acest bazin pentru copii sunt la reducere de 50%.

Palatului Sporturilor al USM

Bazinul Institutului de Educație Fizica și Sport

Bazinul Institutului de Educație Fizica și Sport propune către atenția părinților un program de cursuri de înot de la vârsta de 7 ani. Activitatea acvatică se produce în grupuri, acestea fiind divizate în dependență de categoriile de vârste.

Bazinul Institutului de Educație Fizica și Sport

Bazinul Dinamo

Bazin pentru copii Dinamo oferă cursuri de înot începând cu copiii de la vârsta de 4 ani. Antrenorul se ocupă individul de fiecare copil, iar cursurile în grup încep de la vârsta copiilor de 6 ani.

Bazinul Dinamo

Centrul de Întremare a Sănătății Blue Bird

Centrul de Întremare a Sănătății Blue Bird oferă bazin pentru copii începând cu vârsta de 2 ani până la vârsta de 16 ani. Acvaaerobica este cea mai abordată activitate a centrului. Antrenamentele se efectuează de către instructori calificați cu experiență în domeniu.

Centrul de Întremare a Sănătății Blue Bird

Clubul Sport Park

  Sport Park are un program special pentru copii Înot Kids. Pentru acest program clubul are 3 antrenori calificați care vor oferi cursuri de performanță copilului dvs. De asemenea clubul propune și alte cercuri sportive.

Clubul Sport Park

Clubul Niagara

Clubul Niagara oferă bazin pentru copii si cursuri de înot care se petrec sub supravegherea antrenorilor specializați în domeniu. Adâncimea bazinului este de 70m, construit special pentru siguranța copilului dvs. Clubul acceptă copii de la orice vârstă.

bazin pentru copii Clubul Niagara

Enri Kid’s Club

Enri Kid’s Club este un bazin pentru copii special al Clubului Energy Fitness. Acest program oferă cursuri de înot și alte sporturi interactive pentru bebeluși, copii și mame. Clubul propune spre atenția mămicilor care vor să facă antrenament împreună cu copilul său, abonamentul BabyFit.

Enri Kid’s Club bazin pentru copii

Aquaterra Wellness & SPA

Aquaterra Wellness & SPA antrenamente pentru copii oferă deosebită atenție cursurilor de înot pentru copii. Programul Fitness pentru Copii are ca scop dezvoltarea copiilor. Clubul oferă posibilitatea de a accesa și alte activități interactive pentru copilul dvs.

Aquaterra Wellness & SPA

Școala-grădiniță Erudio

Școala-grădiniță Erudio a fost creată pentru a introduce o abordare educațională de calitate care va atinge standardele educaționale și promovarea valorilor europene într-o atmosferă de siguranță fizică și mentală. Lecțiile de înot sunt ținute pentru copiii care frecventează grădina privată Erudio. Copiii de la o vârstă fragedă sunt instruiți de un antrenor experimentat. Sunt de asemenea organizate clase individuale.

Școala-grădiniță Erudio

Fitness Family

Fitness Family oferă cursuri de înot pentru orice vârstă, si bazin pentru copii de la 2 luni. Calitatea serviciilor și siguranța copiilor sunt asigurate de personalul calificat cu studii superioare și experiență în acest domeniu. Datorită activităților din Fitness Family, copiii devin activi și prietenoși cu mediul înconjurător, descoperă abilitățile lor motorii și învață să înoate.

bazin pentru copii chisinau Fitness Family

Bazinul Universităţii Sportive "Consocivil"

Bazinul Universităţii Sportive este unul dintre cele mai bune locuri pentru înot din Chişinău, pe timp de vară, e aproape întotdeauna aglomerat. Pistele sunt împărţite între sportivi şi înotătorii amatori. Îţi poţi lăsa în siguranţă lucrurile personale la dulăpioarele special amenajate.Bazinul Universităţii Sportive

Lista.md v-a oferit informații utile despre top bazine pentru copii, iar alți membrii platformei vor fi curioși să afle care este bazin pentru copii dvs preferat și de ce. Înainte de a face recomandările nu uitați să creați profilul de membru.

Comentarii