Organizarea Nuntii in Moldova - tradiții cu stil modern

07 Mar 2018
2990
Organizarea Nuntii in Moldova - tradiții cu stil modern

Nunta, ziua în care dragostea unește două destine, două familii care vor deveni una singură, obiceiuri frumoase, distracție, zâmbete adevărate, urări din cele mai frumoase și sincere. Fiecare domnișoară visează încă din copilărie la nunta perfectă, ziua în care ea va deveni doamnă, femeie, gospodină și mamă pe viitor. Pentru a organiza nunta viselor sale unele fete apelează, ca pe vremuri la părinți pentru că cine dacă nu părinții cunosc cel mai bine mireasa și mofturile acesteia, iar altele preferă organizatori de nunți, care vor veni cu stil modern dar păstrând din tradiții. Organizarea nunții într-adevăr este o mare bătaie de cap, vrei să mulțumești pe fiecare invitat în parte, iar nunta ta să fie ridicată în slăvi, dar să nu uităm, este Nunta Voastră, voi trebuie să fiți mulțumiți, aceasta este ziua voastră specială pe care o ve-ți povesti printre rânduri copiilor și nepoților voștri.

Vara, cel mai aglomerat anotimp când se petrec nunțile, majoritatea cuplurilor preferă acest anotimp din simplu motiv al condițiilor benefice climatice. Dacă planificați nunta pe timp de vară acum este momentul potrivit, primăvara, postul mare, acum este momentul potrivit de căuta organizatori, cântăreți, moderatori, sala banchet, meniu, invitații etc. Nunta perfectă are la bază, organizarea, detaliile care trebuie examinate cu mare atenție, orice detaliu trebuie sa fie bine gândit, totul trebuie sa fie perfect așa cum fiecare dintre mirese și-ar dori. Cu siguranță dacă părinții vă organizează nunta atunci o să aveți o nuntă tipică tradițională moldovenească și veselă, iar dacă ai buzunarul destul de mare pentru o nuntă modernă, mai sofistică, atunci feel free să apelezi la organizatori de nunți, care sunt destul de mulți în Moldova, fiecare având oferte atractive și care propun mirilor diferite scenarii tematice și decoruri personalizate la preferințele acestora.

Vă prezentăm o lista care conține unele dintre cele mai populare agenții de organizare a nunților:


1. Compania Special

Compania Special este mereu gata să creeze idei noi și frumoase pentru un eveniment de neuitat. Creativitatea stă la baza organizării nunții pentru a transforma ziua nunții voastre într-una unică și Specială.

2. Agenția Aura

Agenția Aura este o echipă inventivă și este încântată de tot ce înseamnă nuntă. Agenția oferă evenimente frumoase și tot ce ține de organizarea evenimentelor, lucrări speciale, idei originale și o bogată galerie pentru inspirație.

3. Agenția GloriStar

Agenția GloriStar oferă scenarii originale de petrecere a evenimentului, program artistic, prezentatori care vor face evenimentul vostru să fie unul vesel și deosebit, înzestrat cu decorațiuni unice, personalizate, iar fotografii echipei vor păstra momentele deosebite în poze și video calitative.

4. Compania Event Republic

Compania Event Republic este o echipă de profesionişti care creează nu doar simple sărbători, ci evenimente reale - luminoase, elegante, moderne și întotdeauna individuale. Compania oferă soluţii inovatoare, cele mai avansate tehnici şi echipamente tehnice.

5. Compania Faina Lumina

Compania Faina Lumina este dispusă să-şi asume toate responsabilităţile şi grijile în organizarea nunţii, începândde la locaţie, până la alegerea artiştilor. Compania vine cu idei originale și o abordare aparte pentru fiecare nuntă oferind tot necesarul pentru evenimentul Dumneavoastră.

6. Agenția Decor Studio

Agenția Decor Studio vă propune următoarele servicii și oferte, potrivite pentru evenimentul Dvs.: sesiuni foto, căsătorie în aer liber, decor "Clasic" sau Flower Power pentru nunți; buchetul miresei și accesorii din flori, decor pentru cumetrii, invitații hand-made.

7. Agenția Wedding Lux

Agenția Wedding Lux va colora nunta voastră cu cele mai vii culori și decorațiuni florale care vor da viață ambianței în care se va petrece nunta. Agenția te va ajuta să organizezi o nuntă ca-n povești și să surprinzi invitații voștri.

8. Agenția Regal Art Decor

Agenția Regal Art Decor vă oferă servicii de decor al ceremoniilor importante din viața dumneavoastră.

9. Doinița Gherman și echipa

Doinița Gherman și echipa vă propune servicii artistice: moderator, lăutari, sonorizări, efecte lumini, recital muzical, interpreți la alegere, dansatori, DJ, elaborări de scenarii, organizarea diverselor programe de divertisment artistic și animație.

10. AgențiaArt Events

Agenția Art Events va organiza nunta voastră cu rafinament, idei originale, experienţă scenică şi desigur profesionalism. În cadrul studioului activează Orchestra de muzicieni împreună cu interpreții Corina Țepeș și Costi Burlacu, regizori, prezentatori, regizor sunet, asistenți tehnici, pictor lumini, show lumini și efecte speciale, ansamblul de dansatori, studioul foto-video.

 

Comentarii