Farmacii din Moldova cu cea mai mare rată de consumători

09 Feb 2018
2881
Farmacii din Moldova cu cea mai mare rată de consumători

Compania Antibiotice Iași este unul dintre cei mai importanți producători de medicaminte din România, cu un portofoliu de 148 medicamente generice. Compania dorește să se extindă pe piața de afaceri din Republica Moldova și Ukraina.

La data de 5 martie 2018, propunerea va fi supusă votului la adunarea acționariatului, la acceași ședința se va propune și aprobarea modificării a Consiliului de Administrație ale companiei.

Această extindere ar fi foarte benefică pentru Republica Moldova creind noi locuri de muncă pentru cetățeni.

farmacii din moldova

Valoarea de piață a companiei Antibiotice Iași este de 362,5 milioane Lei. Ministerul Sănătății reprezintă acționarul majoritar, cu 53,01% din acțiuni, al doilea acționar fiind SIF Oltenia, cu 14,25% din acțiuni. Anul trecut compania a luat cu asalt piața asiatică prin deschiderea filialilor în Vietnam. Compania exportă circa 38% din producție pentru Vietnam, 26% pentru America de Nord și 18% pentru Europa.

În ultima perioadã stilul de viaţã al moldovenilor cunoaşte un ritm din ce în ce mai alert şi astfel sunt nevoiți să apeleze la produse farmaceutice. Mulţi factori precum: stresul, sedentarismul, alimentaţia necorespunzătoare, bolile, diferite afecţiuni, duc la o stare rea de sănătate . De aceea o mare parte din populaţia Moldovei, indiferent de vârstă şi de sex apelează la medicamente,vitamine, produse naturale de calitate superioară. Noi vă prezentăm farmaciile cu cea mai mare rată de consumători și cele mai bune oferte pentru aceștea.

TOP-10 Farmacii din Moldova

Farmacia Familiei

Farmacia Familiei îți oferă tot de ce ai avea nevoie pentru sănătatea familiei tale! Farmacia are o gamă largă de produse farmaceutice și parafarmaceutice de calitate înaltă, medicamente ale celor mai mari producători, atât autohtoni cât și mondiali.

Farmacia Familiei

2. Farmacia Felicia

Farmacia Felicia are ca scop să ajute consumătorii săi cu cele mai bune și noi medicamente de pe piața farmaceutică.

Farmacia Felicia

3. Farmacia Hippocrates

Farmacia Hippocrates vine în ajutorul celor care au nevoie de medicamente cu un asortiment larg de preparate medicamentoase atât pentru adulți cât și pentru copii.

Farmacia Hippocrates

4. Farmacia Orient

Farmacia Orient este una dintre cele mai mari rețele farmaceutice. Orient înseamnă tradiție și profesionalism în exercitarea profesiei de farmacist.

Farmacia Orient

5. Farmacia Elody

Farmacia Elody.md (online si offline) satisface necesitățile clienților prin personal profesionist, produse exclusive, mărci apreciate în toată lumea și servicii de cel mai înalt nivel.

 

Comentarii