Cât costă crearea unui site web în 2022 în Chișinău?

10 Feb 2022
1429
Cât costă crearea unui site web în 2022 în Chișinău?

VADSTUDIO este preocupat de elaborarea web din anul 1999. De atunci, industria s-a schimbat cardinal și noi sporim în mod regulat capacitatea și introducem noi tehnologii pentru a rămâne în topul cererii. Calitatea înaltă a serviciilor și prețurile rezonabile pentru crearea site-lor web în Chișinău ne permit să ocolim concurenții.

Oferim diverse soluții pentru elaborarea resurselor web, care se vor potrivi clienților cu bugete, strategii de afaceri și cerințe diferite pentru viitorul site. Vom orienta clientul în tipologia site-urilor și vom ajuta la alegerea corectă.

vad1Pentru a începe rapid o afacere sunt excelente paginile landing și site-urile de vizită, fără panou de control al site-ului administrativ.

Astfel de resurse sunt bine adaptate pentru dispozitivele mobile, se încarcă rapid și funcționează împreună cu rețelele sociale, profilurile Google My Business și Yandex Directory. În plus, o pagină landing este o soluție convenabilă pentru colectarea contactelor, organizarea de promoții mari și stimularea creșterii vânzărilor.

Evident, o pagină landing, în care toate informațiile sunt plasate pe un singur ecran, va costa mai puțin și lansarea va avea loc mai repede decât un magazin online sau un portal corporativ.

Cât costă crearea unui site web în 2022 în Chișinău?

În cele mai multe cazuri, o pagină landing acoperă complet nevoile întreprinderilor mici și mijlocii din Chișinău.

VADSTUDIO a elaborat trei pachete de servicii de promovare a site-lor web cu diferite domenii de activitate incluse în preț:

 • Pachet START - 249 euro,
 • Pachet PROMO - 349 euro,
 • Pachet PREMIUM - 449 euro.

Pachetul START include minimul de bază pentru o companie ca să-și deschidă site-ul web pe Internet:

 • Domeniu + hosting timp de 1 an
 • Elaborarea landing
 • Conținut în 2 limbi
 • Instalarea metricii și analizor
 • Suport tehnic

Site-ul va fi asamblat corect și ajustat la cerințele SEO. Pentru ca acesta să se includă în rezultatele căutării și să aducă noi clienți, va trebui să efectuați măsuri de promovare SEO. Acest lucru necesită investiții suplimentare.

vad3Pachetul PROMO este conceput pentru un client mai pretențios. Pe lângă minimul opțiunilor de bază, prețul include alegerea variantelor de promovare în rețelele sociale și îmbunătățirea poziției site-ului în rezultatele căutării. Opțiunile suplimentare sunt destinate pentru a extinde prezența companiei pe Internet și pentru a ajuta la promovarea afacerii.

Pachetul PREMIUM de servicii - PREMIUM, clientul primește un instrument funcțional de afaceri capabil să îndeplinească sarcinile de a atrage noi clienți, de a lucra cu recenzii și de a îmbunătăți imaginea companiei. Pe lângă minimul de bază, pachetul PREMIUM include o listă completă de lucrări pentru promovarea și îmbunătățirea indexării site-urilor:

 • Meta câmpuri SEO, JsonLD, Schema
 • Promovare pe Facebook
 • Promovare pe Instagram
 • Google Business Promotion
 • Factorii de încredere WOT
 • Promovarea linkurilor

Împreună cu paginile landing și site-le de vizită, elaborăm site-uri complete cu mai multe pagini, cu un panou de administrare WordPress și capacitatea de a actualiza conținutul pe cont propriu.

vad2Paginile landing nu pot satisface cerințele unei afaceri mari, cu un volum mare de bunuri sau servicii complexe, în care trebuie să actualizați frecvent conținutul, să utilizați blocuri precum un coș de cumpărături, plată, cont personal virtual. Funcționalitatea complexă nu poate fi încadrată în cadrul unei pagini leding, necesită elaborarea unui magazin online sau a unui site web corporativ.

Elaborarea unui site cu mai multe pagini, cu o structură și texte bine optimizate, care este de fapt o afacere online la cheie, costă la VADSTUDIO de la 600 de euro.

Înainte de a crea o ofertă, experții VADSTUDIO solicită clientului să i-a în considerație următoarele:

 • Obiectivele și sarcinile pe care site-ul trebuie să le îndeplinească
 • Funcții necesare pe site în opinia clientilui

Contactați specialiștii VADSTUDIO și primiți o ofertă profitabilă pentru proiectul Dvs. în 24 de ore.

Comentarii