Care este cel mai ieftin magazin de oglinzi in Chișinău?

13 Ian 2021
2517
Care este cel mai ieftin magazin de oglinzi in Chișinău?

Oglindă, oglinjoară cine e cea mai frumoasă din țară? Oglinda este un element decorativ nelipsit în casa fiecărui om. Aceasta este, a fost și va fi cel mai important obiect dintr-o încăpere. Oglinzile sunt o parte a decorului care oferă încăperii mai mult spațiu, lumină, eleganță, și nu în ultimul rând aceasta îndeplinește cea mai importantă funcție - de a ne vedea propriul chip. Câte tipuri de oglinzi decorative cunoaștem? Pentru a implementa în decor o oglindă ar fi bine să ne documentăm despre tipurile de oglinzi decorative moderne care se potrivesc perfect, cum ar fi: oglinzi de perete sau puteți opta pentru o oglindă cu suport, iar dacă sunteți mai capricioși și vă doriți un anumit design atunci puteți apela la un meșter care confecționează oglinzi la comandă. În linii generale sunt mai multe tipuri de oglinzi decorative care pot fi simple, rotunde, decorate cu alte accesorii și piese de mobilier. Forma şi dimensiunile unei oglinzi decorative, alături de locul unde se poziționează, influenţează decisiv aspectul încăperii. De asemenea, rama care încadrează oglinda cu suport sau oglinda de perete trebuie să se potrivească cu designul încăperii sau, dimpotrivă, poate fi un punct care atrage privirea. Pentru sufrageriile elegante, largi, cu mobilier din lemn masiv, putem opta pentru o ramă sculptată, din acelaşi material şi chiar de dimensiuni mai mari. Spre exemplu, rama ovală se adaptează bine într-un decor romantic, iar o ramă veselă, colorată, se potriveşte în camera copilului. Fie că este din lemn prelucrat manual, pictată, din fier forjat, lemn aurit sau lemn masiv îmbrăcat în piele, fie că este ovală sau pătrată, rama unei oglinzi la comandă este accesoriul perfect pentru a aduce confort și lumină într-o casă.

Unde întâlnim cel mai des o oglindă? Exact, în baie. Fiecare cunoaște importanța unei oglinzi pentru baie, chiar dacă o oglindă nu va fi văzută într-o anumită cameră poți fi sigur că o vei găsi în baie. Câte tipuri de oglinzi pentru baie putem găsi într-un magazin de oglinzi? De obicei oamenii cumpără oglinzi mari sau oglinzi pentru perete ieftine, dar mai întâi de toate trebuie să ținem cont de mărimea și de designul băii.

oglinzi

Cum să alegem cele mai bune oglinzi pentru baie?

Nu ne-am putea imagina o baie fără ele, dar cu toate acestea, în momentul când încep o reparație, oamenii se gândesc în ultimul rând la oglinzi pentru baie, mai ales când este atât de larg sortimentul acestui segment. Într-un magazin de oglinzi vom găsi o varietate de tipuri, în funcție de formă, dimensiune, culoare, funcționalitate, ramă sau sistem de aprindere. Un alt factor important în alegerea unei oglinzi pentru baie este bugetul, aici îți vin în ajutor magazinele de oglinzi ieftine online, beneficiul cel mai mare al acestor magazine de oglinzi fiind cel de a răsfoi catalogul la orice oră de zi sau noapte. Iată câteva tipuri de oglinzi pentru baie care ar fi pe placul tău sau care s-ar potrivi perfect pentru designul băii: oglinzi pentru baie LED, acestea sunt un adevărat colac de salvare pentru încăperile cu luminozitate scăzută sau care sunt lipsite definitiv de lumină, oglinzi pentru baie colorate sunt alegerea potrivită pentru cei creativi, oglinzi pentru baie cu dulap sunt o alegere optimă pentru spațiile mici, oglinzi pentru baie suspendate care pot fi mutate dintr-un loc în altul cu mare ușurință. După cum am menționat mai sus sortimentul este mare și totul depinde de imaginația și bugetul fiecăruia.

oglinzi pentru baie

Unde găsim un magazin de oglinzi ieftine?

Să găsești un magazin de oglinzi nu este o mare dificultate, mai greu este să găsești oglinzi ieftine. Prețul acestora poate varia în funcție de model, mărime, iar pentru oglinzi la comandă prețul va fi mai mare. Dacă ai nevoie să cercetezi mediul online pentru a putea face diferența între prețuri, Lista.md îți oferă informații despre fiecare magazin de oglinzi ieftine pe care noi îl recomandăm cu încredere.

RADEVA

RADEVA este fabrica de oglinzi și una din cele mai mari fabrici de sticlă din Republica Moldova, cu o experiență în acest domeniu de peste 30 de ani. Pentru a menține un standard înalt de calitate al produselor, compania a făcut investiții în utilaje, și s-a orientat către achiziția de utilaje noi performante, de la furnizori europeni. Fabrica vă pune la dispoziție o gamă largă de: oglinzi pentru baie, decorative, mari, colorate, de toate dimensiunile etc.

fabrica de oglinz mdOGLINZI.MD

OGLINZI.MD are ca principal obiect de activitate prelucrarea geamurilor și a oglinzilor. Compania vine în întâmpinarea dumneavoastră cu o gamă bogată de produse: oglinzi cu lumină LED, oglinzi cu suport, oglinzi pentru baie, oglinzi decorative moderne și alte construcții din sticlă: uși din sticlă securizată, cabine de duș, balustrade din sticlă, trepte din sticlă, geam sablat personalizat, pereți despărțitori, vitrine magazin, etc.

oglinzi mdJ-Mirror

J-Mirror este un magazin de oglinzi in Chisinau care vă propune să alegeți dintre o gamă vastă de oglinzi cu lumină LED, oglinzi pentru baie, cu decorații moderne, la prețuri avanajoase. De asemenea, puteți opta pentru oglinzi la comandă, pentru că J-Mirror va satisface orice capriciu al dvs.

j-mirror md

Oglinda Selfie Moldova

Este un tip de oglindă distractivă care nu poate fi lipsită de la o petrecere mare. Aceasta are funcția de a printa instant fotografiile, în decurs de 10 secunde. Toate pozele, vor fi transmise în format electronic după eveniment. Pe lângă gama largă de accesorii existente, compania va crea pentru fiecare eveniment accesorii individuale cu Nume, Dăți sau Fraze preferate. Această oglindă este un MUST HAVE la orice eveniment.

oglinda selfie mdCu siguranță fiecare dintre voi cunoaște măcar un magazin de oglinzi ieftine sau de unde se poate de găsit un asemenea produs la un preț mai mic. În cazul în care ați făcut oglinzi la comandă vom fi foarte recunoscători să ne lăsați un comentariu cu denumirea companiei și contactele acesteia. Dar mai întâi nu uitați să creați profilul de membru.

Comentarii