Care cafenea are cea mai delicioasă cafea?

16 Iun 2022
1322
Care cafenea are cea mai delicioasă cafea?

Cel mai des, noi obișnuim să ne întâlnim cu prietenii la o cafenea. Într-o cafenea putem savura o cafea aromată, într-un ambiant amenajat frumos și confortabil. Aici ceașca simplă de cafea devine o experiență complexă care vă va surprinde plăcut de fiecare dată. Fiecare aromă prezintă o poveste specială, cu iz exotic, iar fiecare cafenea are ca scop să răsfețe simțurile iubitorilor de cafea și să le ofere o pauză relaxantă.

cafeneaNu putem omite faptul că cafenelele sunt din ce în ce mai multe, de aceea mulți dintre noi îți aleg o cafenea preferată, iar cei care iubesc să descopere localuri noi, în mod sigur au ce vizita. Putem spune ca acest lucru este îmbucurător. Concurența între toate cafenelele este destul de mare, și din acest motiv serviciile acestor trebuie să fie la un nivel înalt pentru a atrage cât mai mulți clienți.

Alegem o cafenea cu cea mai aromată cafea

cafenea1Alegerea cafenelei potrivite poate deveni o adevărată provocare pentru fiecare dintre noi. Pentru unii contează aspectul interiorului, pentru alții deservirea, dar pe primul loc rămâne gustul și calitatea cafelei.

Pentru a vă simplifica căutările, redacția Lista.md vă prezintă cafenelele cu cea mai gustoasă cafea.

Tucano Coffee

Tucano Coffee reprezintă o rețea internațională de cafenele și coffee shop-uri, care promovează în lumea întreagă filosofia Love. Peace. Coffee. Misiunea cafenelei este de a crea un nou model de coffee shop-uri – ca şi cafenea. Cafenelele Tucano înseamnă ceva mai mult decât un local în care se serveşte Specialty Coffee.

tukano

CoffeeMolka

CoffeeMolka este o cafenea din Chișinău care se diferențiază de celelalte cafenele printr-o gamă largă de tipuri de cafea. Aici puteți savura o cafea pe nisip, aceasta este o tehnică specială de preparare a cafelei, adusă din Turcia.

cofemolka

Panna Cotta

Panna Cotta este o cafenea elegantă cu amprentă italiană. Oaspeții cafenelei se pot răsfăța cu o cafea aromată, un ceai fin și dulciuri delicioase. Specialitatea localului este celebra "panna cotta" - cea mai cunoscută și delicioasă budincă italiană. Meniul este completat de o gamă variată de deserturi italiene și de multiple rețete de cafea, cocktail-uri, cu sau fără alcool, dar și vinuri alese. Aici vă veți odihni într-o atmosferă romantică, menținută cu muzică italiană de calitate.

panna

Bonjour Café

Bonjour Café este o cafenea care are în meniu nu doar cafea ci și alte băuturi pentru toate gusturile, produse de patiserie savuroase și vibrații de note muzicale în cea mai plăcută ambianță pariziană. Dacă dorința dvs este cea de a savura o cafea și un croissant în centru Parisului, atunci mergeți în centru Chișinăului, la Bonjour Cafea veți avea parte de aceeași atmosferă.

bonjour

The Old Street Cafe

The Old Street Cafe este o cafenea (Chișinău) unde puteți degusta mai multe sortimente de cafea și deserturi delicioase. Localul oferă o vibrație specială pe care o veți simți imediat cum veți pășit înăuntru. De asemenea, aici veți găsi confortul de care aveți nevoie după zilele obositoare de muncă. Tot aici vă puteți izola de agitația cotidiană și să vă începeți ziua cu forțe proaspete.

oldstreet

Coffee House Oriental

Coffee House Oriental este încă una dintre cafenelele care vă oferă atmosferă plăcută, muzică bună, personal prietenos, meniu plin de culoare, selecție mare de cafea, cocktail-uri de vară, limonade răcoritoare, ceaiuri cu gheață și multe altele.

oriental

Avocado Cafe

Avocado Cafe este o cafenea ospitalieră cu mâncarea sănătoasă și băuturi răcoritoare. Spațiul confortabil al cafenelei este locul perfect pentru a vă întâlni cu familia și prietenii. Avocado Cafe oferă un meniu delicios în orice moment al zilei: la dejun, prânz, după serviciu sau cu colegii într-o pauză. Alintați-vă cu un meniu sănătos, din preparate naturale foarte gustoase, într-o atmosfera deosebită.

avocado

Naringi

Naringi vă aduce un concept nou de cafenele. Proiectate în așa mod de a aduce ambianța europeană, copturi și deserturi franceze. Dar cireașa de pe tort al cafenelei este cea mai savuroasă cafea italiană.

naringi

Pause Cafe

Pause Cafe este o cafenea unde vă puteți relaxa sau lucra în izolare, unde vă puteți distra cu prietenii sau puteți planifica o întâlnire! Ce poate fi mai bun decât să petreceți timp cu prietenii la o cafea grozavă? Dar posibilitățile nu se termină cu asta. Localul vă oferă divertisment, jocuri, muzică grozavă și spectacole.

Pause Cafe este deschis pentru toată lumea care vrea să servească o cafea altfel.

pause

ORSO DRIVE CAFE

ORSO DRIVE CAFE este prima cafenea (Bălți) DRIVE din oraș. Aici puteți servi cele mai aromate băuturi, și bine înțeles opțiunea Checkout DRIVE THROUGH pentru cei care conduc.

orsoO cafenea este un local perfect pentru a servi cafeaua în liniște și confort, iar toate cafenelele au farmecul său, dar un lucru este sigur, oricare dintre acestea veți alege veți avea parte de cea mai delicioasă cafea.

Nu pierdeți niciun articol noi, creați profilul de membru, abonați-vă la newsletter. De asemenea, ne-ar plăcea să cunoaștem în comentarii care cafenea este preferata dvs.

Comentarii