Cele mai bune magazine online din Moldova și cea mai bună cafea!

14 Feb 2018
3180
Cele mai bune magazine online din Moldova și cea mai bună cafea!

Totul începe cu o cafea, o prietenie, o iubire, o afacere. Cafeaua adună oamenii, este deseori cel mai bun pretext de a te întâlni cu cineva și uneori de a răsfăța persoana iubită cu o cafea în pat.

Una dintre cele mai faimoase băuturi din Moldova și cea mai consumată din toată lumea care te enegizează, care îți face diminețile mai frumoase și mai plăcute din cauza aromei sale puternice.

Istoria cafelei începe acum 1000 de ani, fiind descoperită de un pastor etioptian. Cafeaua își are originea într-o zonă din Etiopia, numită Kaffa, de unde se răspândește în Yemen, apoi în Arabia și Egipt. La început cafeaua a fost numită “vinul Arabiei”. Cu toate acestea în prezent cafeaua este o ramură economică extrem de dezvoltată ocupând locul doi pe piața economică mondială, primul loc fiind ocupat de petrol.

Cafeaua enumeră beneficii pentru organizmul uman precum stimularea sangvină la nivelul creierului și a sistemului nervos central, dar poate produce insomnii dacă este consumată țn exces. Cafeaua ajută la eliminarea apei și a sărurilor din organism, fiind un bun diuretic, dar nu este indicată ca cură de slăbire.

Cafeaua este un adevarat răsfăț pentru cei care știu că nu este doar o băutură energizantă, pentru cei care nu beau cafea pur și simplu ci o savureză. Cafeaua oferă emoții, totul începe cu o cafea, dimineața te trezește aroma de cafea și gustul acesteia, iar daca ai pentru cine pregăti și a doua ceașcă de cafea atunci este dimineața perfectă. Invitația “la o cafea” poate crea o prietenie, o amintire, o iubire, o afacere și un bun pretext de a te vedea cu cel de care îți este dor. Noi te invităm sa accesati site-urile care au cea mai buna cafea de vanzare online.


1. CoffeeShopMd

CoffeeShopMd este cel mai mare magazin-online de cafea naturală și a produselor tangibile acesteia. Magazinul vă prezintă o gamă largă de cafea de diferite branduri pe gustul oricărui amator de cafea.

2. MokaMd

MokaMd aduce amatorilor de cafea savoarea cafelei naturale italiane preparate cu cele mai noi utilaje. Cafeaua Moka este o adevarată explozie de inspirație și emoții pozitive.

3. Djaris

Djaris oferă cafea de calitate superioară cu consum minim al timpului, cafeaua fiind preparată la cele mai noi aparate de cafea din Republica Moldova.

4. Divat

Divat este distribuitorul oficial al companiilor Lavazza, Althaus, La Cimbali, Casadio în Moldova.

5. Maximum

Maximum prezintă spre atenția consumătorilor de cafea un asortiment bogat de cafea de calitate la preturi accesibile.

6. ProCafe

ProCafe oferă o gamă largă de cafea de aparate de ultimă generaţie complet automate. ProCafe te invitã să experimentezi şi avem încredere că împărtășim aceeaşi convingere.   

 

Comentarii