Alegem un Magazin de Covoare - Chișinău și Bălți

24 Iun 2021
2347
Alegem un Magazin de Covoare - Chișinău și Bălți

Covorul – un ornament nelipsit din locuința moldovenilor, de aceea cu toții cunoaștem măcar un magazin de covoare (Chișinău). Un covor poate fi considerat, în mod sigur, o capodoperă de artă, fiind confecționate din materiale interesante și culori fine cu contraste puternice. Acesta nu doar completează decorul încăperii, ci și participă la încălzire locuinței. Deseori, alegerea unui covor se oprește între: covoare ieftine, covoare tradiționale, covoare pufoase, covoare moderne. De aceea, redacția  Lista.md a hotărât să cerceteze acest segment și să vă informeze care magazin de covoare(Chișinău) este mai convenabil după preț.

covor traditional

Care magazin de covoare (Chișinău) vă propune cele mai bune prețuri?

Pentru a găsi un covor potrivit, dar și la un preț convenabil, redacția Lista.md vă prezentă o listă de magazine de covoare care vă pun la dispoziție un sortiment larg de modele și dimensiuni, pentru ca locuința dvs să obțină imaginea și confortul pe care îl doriți.

covor

CarpetLux

CarpetLux este un magazin de covoare (Chișinău) care vă pune la dispoziție o gamă largă de modele de la producători precum: Ragolle (Belgia), Balta (Belgia), Karat Carpets (Ucraina), Brest Carpets (Belarus). În aceste magazine de covoare veți găsi cele mai noi colecții exclusive, prezentate doar în showroom-ul CarpetLux.

carpetlux

COVOR.MD

Covor.md este un magazin de covoare care își construiește o reputație pozitivă datorită calității covoarelor. Clienții pot găsi aici covoare ieftine și o varietate largă de modele și dimensiuni. Covor.md colaborează cu producătorii de covoare din Turcia, Belgia, Egipt și India. Magazinul vă propune să alegeți dintre următoarele tipuri:

 • blănuri și piei
 • covoare clasice
 • mochete
 • covoare moderne
 • covoare pentru copii
 • sisal

COVOR.MD a demonstrat că nu întotdeauna natural înseamnă, neapărat, foarte scump, iar calitatea și relația cu clienții sunt factorii cei mai importanți care stau la baza succesului.

covormd

CapretOutlet

CarpetOutlet - un magazin de covoare(Chișinău) de unde puteți ieși nu doar cu covorul mult dorit, ci și cu diferite cadouri pe care le puteți câștiga în cadrul unei tombole organizate periodic. Aici veți găsi modele unice de covoare la prețuri rezonabile.

carpet

Elite Carpet

Elite Carpet vă oferă o gamă largă de modele de covoare realizate într-o manieră pitorească și ornamente abstracte, care vă vor umple casa de culoare și energie. Timp de 15 ani, acest magazin de covoare(Chișinău), colaborează cu producătorii din Turcia, oferind clienților săi produse de cea mai înaltă calitate la prețurile cele mai avantajoase. De asemenea, Elite Carpet vă pune la dispoziție serviciul de livrare la domiciliu.

elitecarpet

Carpeta.MD

Carpeta.md este magazinul unde veți găsi produse comercializate de fabrica de Covoare Ungheni. Această fabrică este una din liderii Europeni în producerea și comercializarea covoarelor. Timp de 40 de ani fabrica de covoare vă propune produse moderne, ecologice și calitative, având mereu grija de cerințele clienților. Covoarele sunt comercializate în mai multe țări Europene, dar și în Statele Unite și Japonia. Următoarele modele le veți putea găsi în fiecare magazin de covoare (Chișinău):

 • clasice
 • moderne
 • shaggy
 • flat

La procurarea de produse fabricate de întreprinderea autohtonă veți beneficia de oferte speciale.

covoare ungheni

Floare Carpet

Floare Carpet este prima fabrică de producere a covoarelor din Republica Moldova. Compania se mândrește cu o reputație excelentă atât la noi în țară, cât și în străinătate. Covoarele “Floare-Carpet” SA aparțin celei mai înalte clase a covoarelor jacquard dublu pluș confecționate automat la războaie de țesut, având următoarele caracterisitici:

 • densitatea plușului: 520 000 fire/m2
 • conținutul de lână: 100% și 80%
 • folosirea materiei prime naturale: lână spălată, albă-ţigăi, bumbac, in

De-a lungul anilor, Floare Carpet a creat o mulțime de colecții și peste 600 de modele individuale. Cu siguranță aici veți putea găsi printre toate aceste modele și un covor tradițional moldovenesc.

floare carpet

CARPETLAND

CarpetLand vă oferă o gamă largă de covoare moderne, practice, dar și elegante în același timp! Textura covoarelor este alcătuită din țesături rezistente, care pot fi ușor de curățat. Iar de sărbători puteți alege covorul mult dorit la prețuri mici!

carpetland

ECO FLOOR

ECOLOOR a fost cretă în anul 2006 din dorința de a participa la protejarea mediului ecologic. În fiecare dintre magazine de covoare (Chișinău) puteți găsi o gamă largă de produse eco pentru amenajări, pardoseli și covoare. Sortimentul fabricilor reprezintă covoare din:

 • lână
 • bumbac
 • viscoză
 • mătase
 • in
 • frunze de Agave

Designul fiecărui model este atractiv și eficient dar, în același timp, puteți găsi și covoare tradiționale, astfel încât să le puteți folosi cu ușurință în interioare de orice design.

ecofloor

Carpetmall Chișinău

CarpetMall vă oferă o gamă largă dimensiuni, modele și culori diferite, din cele mai noi colecții ale producători mondiali. De asemenea, sunt disponibile atât modele de forma ovală, cât și rotundă. Fiind recunoscut drept cel mai mare magazin de covoare (Chișinău), acesta vă oferă covoare la cele mai atrăgătoare prețuri, de cea mai bună calitate și servicii de deservire la cel mai înalt nivel.

carpetmall

RAFI DECOR

Rafi Decor este un magazin specializat de obiecte decorative pentru casă și briou. Puteți vedea produsele din magazin în orașul Chișinău și Bălți. Iată ce veți găsi într-un magazin de covoare (Bălți):

 • Mai mult de 15000 de articole de tapete - de la clasice la avangardistice
 • Lustre, plafoniere, aplice, spoturi și alte corpuri de iluminat
 • Covoare sintetice și naturale în dimensiuni variate
 • Vopsea clasa premium și servicii profesionale de nuanțare
 • O selecţie largă de fototapet, panouri și fresce
 • Decorațiuni interioare din poliuretan si polistiren
 • Adezivuri și soluții chimice profesionale

Acum știți exact care magazin de covoare (Chișinăul și Bălți) oferă are cel mai larg sortiment și cele mai bune prețuri, așa că, dacă aveți nevoie urgent să procurați un covor, nu mai trebuie să vă faceți griji căutând prin oraș prețuri adecvate. Redacția Lista.md scrie pentru dvs. și pentru nevoile dvs. Înregistrați-vă și împărtășiți-vă părerea despre orice magazin de covoare din Moldova pe care îl considerați cel mai bun și de ce.

Comentarii