5 companii de montare a aerului condiționat din Republica Moldova

24 Aug 2018
2475
5 companii de montare a aerului condiționat din Republica Moldova

Vara este perioada din an în care organismul se simte cel mai bine. Pe de o parte pentru că o serie de mecanisme fiziologice funcționează mai bine sub efectul luminii și radiației solare intense, pe de altă parte pentru că temperatura mai ridicată este confortabilă pentru organism.

Totul este perfect până în momentul când se instalează canicula, când pofta de viață dispare și se instalează o moleșală generală și o senzație apăsătoare de somnolență și epuizare. Căldurile ultimelor zile de vară au devenit de-a dreptul insuportabile! Temperaturile înalte îți topesc sufletul și răbdarea, iar unica dorință este de a sta în apă sau la umbra unui copac.

Temperaturile toride de vară te lasă fără aer în apartament, la serviciu, în mașină, te simți ca într-o saună nedorită și tot ce e în jurul tău suferă, chiar și plantele, animalele de companie, mâncarea.

Cum răcorim și reîmprospătăm încăperile? Care este cea mai eficientă arma împotriva caniculei? Acum că suntem în epoca tehnologiilor și a confortului, datorită lui Willis Carrier, cunoscut pentru invenția primei unități electrice de aer condiționat, putem răcori încăperile printr-o metodă simplă și accesibilă.

Aerul condiționat este soluția cea mai eficientă de răcorire, cu reglare automată a temperaturii și umidității. Dar să luăm aminte că acesta are și efecte negative asupra sănătății.

În continuare Lista a pregătit un top al companiilor care se ocupă de instalarea aerului condiționat:

1. Compania EDENVOR

Compania EDENVOR  este distribuitorul de tehnologie climatică a mărcilor renumite de aparate de climatizare precum ZANUSSI, ELECTROLUX, GREE, DAIKIN, cazane poligonale poloneze poluante LOGITERM, distribuitor de cazane de gaz de la VAILLANT, BOSH, BUDERUS, IMMERGAS și alte pompe de la PEDROLLO. Compania are de oferit atât pompe interne, cât și semi-industriale.

2. Compania AviClima

Compania AviClima este de mulți ani recunoscută în Republica Moldova, ca fiind printre lideri la capitolul menținerii curățeniei și prospețimii aerului în încăperi de diferite destinații. AviClima propune cele mai bune soluții. Aparatele companiei de aer condiționat nu doar pot menține o temperatură constantă, dar și nivelul de umiditate. Pe lingă toate aceastea, menține aerul proaspăt și curat înlaturând bacteriile și alte substanțe nocive, astfel obținând cele mai bune condiții de trai și confort în încăpere. AviClima combină ideal tehnica de calitate excepțională și echipa profesionistă.

3. Compania LAIOLA

Compania LAIOLA este specializată în comercializarea, distribuirea, montarea și deservirea unei game complete de echipamente și utilaje pentru: instalații termice, sisteme de climatizare și ventilare, filtrarea și  , energiile regenerabile (panouri solare și cazane pe lemne, pompe de căldură), automatizări, stații de epurare biologice, construcții apeducte și canalizări.

4. Compania Vizitare Climatica

Compania Vizitare Climatica se ocupă de producția de comunicații pentru aer condiționat și ventilație. Compania oferă proiectare de inginerie a sistemelor climatice, calculul, furnizarea și instalarea de echipamente HVAC de orice complexitate, furnizarea și instalarea tuturor tipurilor de izolație și izolație tehnică.

5. Compania ELECTROLUX

Compania ELECTROLUX se ocupa de instalarea echipamentelor, care este efectuată de specialiști care își îmbunătățesc constant nivelul de calificare la cursurile speciale deținute de producătorii de echipamente. Toți specialiștii sunt atestați de producători și au o vastă experiență acumulată în instalarea a sute de sisteme de aer condiționat și ventilație.

 

Comentarii