3 Destinații de 1 Mai

19 Apr 2018
1744
3 Destinații de 1 Mai

Luna mai, denumită popular și “Florar” este o lună a ierburilor, o lună plină de prospețime și culoare. Se manifestă printr-o explozie de vegetație, copacii prind culoare și viață datorită frunzelor și florilor, iar muncile agricole se intensifică. 1 Mai este Ziua Internațională a Solidarității oamenilor muncii. Ziua de 1 Mai comemorează lupta istorică a muncitorilor din întreaga lume, și este recunoscută în majoritatea țărilor. Statele Unite ale Americii și Canada sunt excepții. Această zi este marcată liberă în calendar, deci avem încă un prilej de un weekend prelungit să ne adunăm cu prietenii la un grătar sau chiar se poate merge la pescuit. Ziua de 1 Mai dă startul sezonului de activități în aer liber, a ieșirilor în mijlocul naturii și a sporturilor outdoor. Totul este despre distracție și mai mult timp petrecut împreună cu prietenii sau familia. 1 Mai este deja planificat? Grătarul este pregătit? Dar unde mergem? Pădurile sunt locul preferat al moldovenilor, dar există opțiuni mai frumoase și mai benefice unde vă puteți petrece weekendul prelungit. Iată lista acestora:


1. Fata Morgana

Fata Morgana situată într-un loc magic al Moldovei care oferă o priveliște minunată asupra râului Nistru. Aici poți închiria cabane confortabile, construite din lemn ecologic, piatră și trestie de zahăr. În curte ai toate cele necesare pentru a prepara grătarul cel mai gustos. Complexul permite oaspeților săi organizarea activităților în aer liber, pescuitul, vânătoarea, înotul, iar plimbarea cu barca de-a lungul râului Nistrului va oferi impresii de neuitat.

2. Chişla Nouă

Chişla Nouă este locul unde găsești toate condițiile pentru odihna perfectă. Câteva zile petrecute în liniștea acestui loc pitoresc îți vor restabili complet forțele. Apele line ale Nistrului și peisajele magnifice combinate cu tradițiile naționale îți vor lăsa cele mai frumoase amintiri. Complexul rezidențial este echipat pentru familii și include tot ce este necesar pentru ca oaspeții să se simtă confortabil - TV, frigider, telefon, dulapuri, masă pentru femei și o baie confortabilă.

3. Sadovo

Sadovo oferă oaspeților săi multe locuri atractive pentru a avea parte de odihna bine meritată. În centrul complexului există un lac natural, lângă care există un loc pitoresc pentru odihnă și activități în aer liber. De asemenea complexul are teren pentru fotbal, baschet, volei, tenis. În plus oaspeții pot vizita o mică grădină zoologică, care găzduiește lupi, mistreți, fazani, păuni, lame etc. Sadovo este locul ideal unde puteți evada pentru o mini vacanță.

 

Comentarii