10 obiective turistice romantice pentru luna de miere

04 Mai 2018
2027
10 obiective turistice romantice pentru luna de miere

Datorită culorilor vii și timpului frumos, mulți tineri îndrăgostiți aleg vara ca anotimpul perfect pentru a-și uni destinele. Cele mai multe nunți se petrec pe timp de vară, fiind anotimpul cu vremea cea mai prielnica pentru dansuri în aer liber, distracție, în general vara este anotimpul prielnic pentru toate activitățile distractive și aventuroase.

Nunta este un eveniment frumos care include o multitudine de detalii mici și mari, totul trebuie să fie bine plănuit, perfect. Rochie, costum, restaurant, fotograf, muzică, meniu, machiaj, coafură, oaspeți, toate sunt elemente cruciale atunci când vrei să ai parte de nunta viselor tale și în mod cert dorești ca și oaspeții voștri să fie mulțumiți. Totul trebuie să fie mai mult decât perfect și mai ales memorabil. Cheltuieli mari, mari, mari, dar apogeul bugetului nunții este stresul, pentru care există antidot, acesta este mult așteptata Luna de Miere.

După încheierea nunţii, degustarea tortului şi a şampaniei, petreceri şi urări de bine tinerii căsătoriţi pot pleca în luna de miere. Luna de miere este un vechi ritual matrimonial ce reprezintă perioada de relaxare, lipsită de griji, perioada în care tinerii însurăței își satisfac plăcerile și își recuperează sistemul nervos după haosul nunții.

Fiind cea mai importantă și memorabilă perioadă pe tot restul parcursului vieții ale mirelor, aceasta trebuie aleasă de comun acord. Acum că suntem în toiul concediilor și a vacanțelor datorită tarifelor accesibile pentru zboruri și cazare ale agențiilor turistice, puteți alege paradisurile tropicale sau destinațiile clasice europene, oricare ar fi destinația, important este că ve-ți fi în doi. Ca să vă hotărâți mai ușor, lista vă aduce în ajutor un top 10 destinații pentru o lună de miere ruptă din povești.


1. Paris

Paris putem să spunem fără îndoiala că este “casa romantismului” fiind cel mai accesat oraș din Europa pentru Luna de Miere. Luna de miere este pretextul ideal pentru o plimbare în doi pe malul Senei luminate de lună sau pentru zile pierdute în casteluri și muzee, admirând capodopere. Parisul are drept atuuri vaste și importante colecții de artă, mâncare absolut delicioasă, o atmosferă unică și multe lumini.

2. Maldive

Maldive sunt insulele relaxării, un loc divin pentru a începe viața de familie. Maldive se numără printre destinații neafectate de prezența oamenilor. Aici puteți avea parte de unele dintre cele mai frumoase experiențe de scufundări și snorkeling din lume, datorită varietății și coloritului lumii acvatice.

3. Noua Zeelandă

Noua Zeelandă cunoscută drept Ținutul Norului Alb, este destinația perfectă a pasionaților de sporturi, natură și activități în aer liber. Dacă sunteți un cuplu activ, plin de curiozitate și dornici de aventuri această țară vă oferă locurile potrivite pentru a încerca rafting, cățărări de munte, pescuit și multe alte distracții. În Noua Zeelandă, veți avea ocazia să vedeți păsări ce nu zboară, asemeni kakapo și kiwi și să vizitați o regiune cu vulcani activi.

4. Santorini

Santorini este insula albă-albastră, datorită nisipurilor albe și a apelor albastre și a caselor zugrăvite în culoare albă cu acoperișuri albastre. Aceasta este potrivită pentru plimbări romantice și clipe petrecute în brațele persoanei iubite pe plajele fermecătoare admirând apusurile de soare care te lasă fără suflare, într-o atmosferă de pace și calm.

5. Bali

Bali este paradisul indonezian, alegerea perfectă pentru cuplurile care doresc să se răsfețe în resort-uri de lux. Aici o să descoperiți multitudinea de temple ale insulei și zona superbă a vulcanului activ Kintamani. Pentru momente petrecute în solitudine, doar în compania jumătății, luați o barcă din estul insulei și îndreptați-vă către Insulele Gili, unde veți găsi plaje curate și liniște cât cuprinde.

6. St. Martin si St. Maarten

St. Martin si St. Maarten este insula cu nume dublu este localizata în nord – estul Caraibelor. Insula este împărțită între Franța și Regatul Olandei, așadar are drept limbi oficiale franceza, olandeza și engleza. St. Martin si St. Maarten este preferată printre persoanele cărora le place să petreacă mult, să se bucure de delicii tradiționale și să profite de regimul duty-free de cumpărături, disponibil pe insulă. Traversarea de pe o parte pe alta a plajei se face ușor, fără a trece vreo vamă. Partea franceză este recunoscută pentru boutique-urile chic, atmosfera relaxată și aerul continental. Partea olandeza este mai puțin scumpă, are cazinouri și abundă în localuri de noapte. Posibilitățile de petrecere a lunii de miere sunt nenumărate, fie pe una din cele 37 de plaje, fie practicând sporturi acvatice, plimbându-vă, dansând sau făcând cumpărături.

7. Honolulu

Honolulu este una dintre cele mai selecte destinații de către cuplurile proaspăt căsătorite. Honululu oferă o multitudine de activități distractive și posibilitatea de a practica sporturi acvatice, o experiență de neuitat este snorkelingul în zona Golfului Hanauma, un crater plin cu pești exotici și țestoase verzi.

8. Sri Lanka

Sri Lanka cucerește îndrăgostiții prin varietatea atracțiilor turistice precum plajele, natură și cultură. Luna de miere în această țară poate fi extrem de diversă datorită posibilităților de petrecere a timpului, fie pe una dintre plajele spectaculoase, lenevind, bronzându-vă sau înotând, fie vizitând temple, rezervații naturale și alte exemple ale acestei culturi impresionante.

9. Tanzania

Tanzania este destinația cea mai potrivită pentru cuplurile care își doresc o lună de miere în spirit african. Aceasta vă oferă cea mai bună experiență de safari și de asemenea, întinderi de plaje superbe cu nisip alb și insulițe absolut superbe, precum Zanzibar. Tanzania este gazda muntelui Kilimanjaro, cel mai înalt munte de pe continentul african.

10. Vietnam

Vietnam este unul dintre fascinantele orașe ale Asiei, extrem de contrastant, datorită orașelor pline de viață și în curs de dezvoltare și plajelor destinate pentru momente de relaxare și calm. O lună de miere aici va fi perfectă pentru cei pasionați de cultura, istoria și tradițiile asiatice.

 

Comentarii