10 Marci de Tigari Bune in Moldova

10 Aug 2018
13095
10 Marci de Tigari Bune in Moldova

Fumatul este un viciu foarte răspândit și reprezintă un pericol întregului organism uman. Deși efectele negative ale fumatului sunt evidente, acest viciu devine tot mai popular. Cât în rândurile oamenilor în vârsta, atât și printre rândurile tinerei generații de astăzi se menține un procent înalt de fumători. În linii generale, o țigară conține peste 4.000 de substanțe toxice, dintre care 25 sunt cancerigene.  În rezultatul fumatului, gudronul se depune în plămâni și pe pereții vaselor sangvine. Acest fapt duce la patologii respiratorii și la riscul sporit de apariție a cancerului pulmonar.  Deși este foarte dăunător Moldova produce 10 marci de tigari bune.

Deseori, fumătorii sunt conștienți de riscurile la care aceștia se supun, dar oricum încercând odată să fumeze, în cele mai multe cazuri aceștia nu se mai lasă niciodată de acest viciu, din cauza dependenței de tutun care se agravează din ce în ce mai mult după fiecare țigaretă fumată. Majoritatea fumătorilor gândindu-se la riscurile eventuale se liniștesc cu gândul că se pot opri în orice moment, și de fapt asta e cea mai mare capcană. Pericolul pare mai inofensiv atunci când acesta este subestimat, și doar conștientizarea adevăratului pericol care se ascunde în spatele acestui viciu, poate să ajute să refuzi la acest viciu.marci tigari moldovenesti

La baza acestei obișnuințe a fumatului stau diferite motive. Cineva a început să fumeze urmând exemplul persoanelor apropiate, cineva a încercat din curiozitate, altcineva s-a gândit că fumatul poate reduce nivelul stresului, însă specialiștii în domeniu de mult au demonstrat că fumatul n-are nicio influență asupra situațiilor de stres.

Ca o alternativă a țigaretelor tradiționale au apărut țigaretele electronice, care s-au dovedit a fi la fel de dăunătoare ca și țigaretele tradiționale.

În mod sigur fumatul este cu mult mai dăunător persoanelor înconjurătoarea decât însuși fumătorului. Aceasta se explică prin faptul că inspirarea fumului în plămânii fumătorului are loc prin intermediul unui filtru prezent la capătul țigaretei, care stopează trecerea unor substanțe toxice în organism, în timp ce lumea înconjurătoare inspiră fumul rezultat în mod direct, inspirând o gamă largă de substanțe toxice prezente în fumul respectiv.tigari in moldova

Cu toate acestea, produsele din tutun au o piața largă de desfacere, și vânzările la fel ca și prețurile la aceste produse sunt mereu în creștere.

Denumiri de tigari din Moldova

Cel mai mare producător de tigari in Moldova este compania TUTUN-CTC. În prezent aceasta ne propune un asortiment care numără 10 denumiri de tigari din Moldova.

Marengo

Disponibile în trei game de prețuri: Marengo Forte, Marengo Legato și Marengo Piano. Specialiștii „P. Lehmann Consulting” și „Tutun-CTC” au lucrat din greu la conceptul și dezvoltarea lor. În adnotările la țigările Marengo, este scris că „... folosesc cel puțin 30 de nume de tutunuri și ingrediente care conferă fumului de tutun un gust bogat, bogat și în același timp pur blând, precum și un gust plăcut, discret și aroma calmă care vă permite să obțineți emoții pozitive și satisfacție atunci când fumați.

AtisAtis

Linia mărcii include patru soiuri și acestea sunt țigările tradiționale cu filtru de carbon Atis Ardent, Atis Dark și cele mai ușoare - Atis Noble. Toate țigările sunt disponibile în pachete solide din carton și un singur design. Baza designului este o imagine mare a stemei fabricii, denumirea tipului de tigari și denumirea mărcii de pe capacul ambalajului în culoarea galben-gri. În plus, soiurile de țigări sunt indicate de culoarea fundalului ambalajului. Cea mai puternică varietate, Atis Ardent, are un fundal roșu în pachet, Atis Dark are un albastru închis, iar plămânii Atis Noble au alb.

Temp Export

Una dintre cele mai populare marci de tigari interne. Temp este un brand popular printre cumpărători. Aceste tigari se disting prin gustul lor bogat, deoarece sunt fabricate din tutun de înaltă calitate de clasă internațională.

Beratt

Un nou brand de clasă mijlocie, cu indicatori de înaltă calitate, care nu sunt inferiori mărcilor internaționale cunoscute. Trei soiuri sunt produse sub această marcă - Beratt L, Beratt XL și Beratt XXL.

COSMOSCOSMOS

Consumul de tigari Cosmos vă va permite să experimentați pe deplin gustul excelent al țigărilor făcute din cel mai bun tutun. Cosmos sunt fabricate din soiuri selectate de tutun cultivate în Europa și America.  Una dintre cele mai populare marci de tigari interne

WONT

Disponibile în gamele roșu și albastru. Acestea au fost dezvoltate în cooperare cu Elveția și se disting prin calitate bună, ușurință în fumat și ambalaje elegante. Pentru producția lor, sunt utilizate cele mai noi echipamente, precum și numai cele mai bune ingrediente și materiale.

Doina LUX Premium

Un brand popular printre cumparatori. Aceste tigari se disting prin gustul lor bogat, deoarece sunt fabricate de înaltă calitate de clasă internațională. Compania invită în cooperare clienți care doresc să obțină țigări de înaltă calitate la un preț accesibil.

Fluieraș

Tigari Fluieras - calitate înaltă garantată de producător. Tutun excelent, putere medie, gust excelent. Calitate de la producător.  Una dintre cele mai vechi marci de tigari interne

Plugarul

  ”Plugarul”,  un fel de țigarete fără filtru, ieftine dar preferate de fumători pentru prețul mic.  Plugarul

AstrU

Aceste tigari fără filtru erau foarte populare în fosta URSS, iar Tutun-CTC a continuat să producă sub acest brand și după destrămarea Uniunii Sovietice.  Una dintre cele mai vechi marci de tigari interne

Lista.md v-a oferit informații utile despre top marci de tigari in Moldova, iar alți membrii platformei vor fi curioși să afle care este marca de tigari dvs preferat și de ce. Înainte de a face recomandările nu uitați să creați profilul de membru.

Comentarii